Bumble

Met Spotify en Bumble kan je potentiële match zien waarnaar je luistert en jij kan zien waar hij/zij naar luistert. Ook kun je op alle artiesten tikken die in Bumble worden weergegeven om er op Spotify naar te luisteren.

Aan de slag

Open Instellingen in je Bumble-app en selecteer Verbinden met Spotify.

Ga erop af! En bekijk onze afspeellijst van meest beluisterde nummers uit datingafspeellijsten om je in een romantische stemming te brengen: Spotify❤Bumble.

Veelgestelde vragen

Je favoriete artiesten worden continu bijgewerkt waardoor er om de paar dagen nieuwe favorieten zichtbaar zijn.

Je kunt favoriete artiesten die je niet op je Bumble-profiel wilt hebben, handmatig verwijderen. Tik op X op een weergegeven artiest.

Je moet de verbinding tussen je Bumble-app en Spotify verwijderen:

1. Ga naar Mijn gegevens in het hoofdmenu van je Bumble-app.
  2. Tik op het potloodje (bewerken) rechtsboven.
  3. Scrol omlaag en tik op Spotify.
  4. Tik op VERBINDING ACCOUNT VERBREKEN.
Voor het laatst bijgewerkt op 12 maart, 2018