Problemen met betalen voor Spotify met creditcard

Problemen bij het inloggen voor Spotify

Waarom stopt de iPhone/iPod soms met het synchroniseren van offline afspeellijsten?

Mijn Spotify-account is verbonden met het verkeerde Facebook-account

Wanneer ik mij aanmeld, wordt er een melding weergegeven dat mijn huidige land niet overeenkomt met mijn profiel (fout 408).

Ik kan de cadeaukaart die ik in een winkel heb gekocht niet activeren

Censuur van inhoud

Samsung

Foutmelding 101-126

Fout bij updaten (501-509)

Hoe voeg ik albums, nummers en artiesten toe aan Jouw muziek?

Hardwareapparaten afspelen

Ik ben vergeten de code af te drukken of te verzenden. Wat kan ik doen?

Wat is er met Favorieten gebeurd?

Fout 403

Wanneer ik muziek afspeel, wordt deze vooruit gespoeld of gaat naar het volgende nummer. (Alleen Windows)

Je wachtwoord wijzigen

Spotify en je LG-apparaat

Wat is Jouw muziek?

Ik ben artiest. Hoe kan ik mijn muziek op Spotify publiceren?

Sonos

Partnerapparaten voor Connect

Kan ik uitloggen bij mijn account als ik op een ander apparaat heb ingelogd?

Waarom staat mijn muziek op Spotify hoewel mijn muziek er niet op zou moeten staan?

Onkyo

Denon

Logitech

Spotify Connect met je Pioneer-apparaat gebruiken

Philips

Waarom gebruiken jullie twee typen koppelingen?

Marantz

Amazon

Bang & Olufsen

Western Digital

Parrot

Ik vertegenwoordig een platenmaatschappij of verzamelsite en wil mijn inhoud graag op Spotify publiceren

Spotify Connect met je Bang & Olufsen-apparaat gebruiken

Boxee

Contact Mobile voor je abonnement gebruiken

Servicestatus

Dat ziet er goed uit!
We zijn ermee bezig...
Laatste tweet van @SpotifyStatus>>