Can't play m4a files (Quicktime)

Ik heb een upgrade naar Premium uitgevoerd. Waarom heb ik nog steeds een Free-account?

Amazon

Hoe voeg ik een nummer, album, show of artiest toe aan mijn Jouw Muziek of Mijn bibliotheek?

Kan ik Spotify gebruiken in mijn auto?

I can't find Spotify in my App Store

Waarom stopt de iPhone/iPod soms met het synchroniseren van offline afspeellijsten?

Kan ik uitloggen bij mijn account als ik op een ander apparaat heb ingelogd?

Problemen met inloggen op Spotify

Kan ik Spotify gebruiken op mijn tv?

Ik kan het proefabonnement niet activeren - creditcard/betaalkaart

Memory use by the iOS app

My email address is already in use

Mijn Spotify-account is verbonden met het verkeerde Facebook-account

NAD en Spotify Connect

Kan ik Spotify op mijn stereosysteem gebruiken?

Spotify en je LG-apparaat

Spotify Connect gebruiken met je Sony-apparaat

Onkyo

Logitech

Spotify Connect voor je Libratone-luidsprekers gebruiken

Spotify gebruiken met je Denon-apparaat

Spotify Connect gebruiken met je Nocs-apparaat

Spotify Connect met je Pioneer-apparaat gebruiken

Spotify gebruiken met de Ford SYNC AppLink

Boxee

Spotify gebruiken met je Panasonic-luidsprekers

Parrot

Waarom gebruiken jullie twee typen koppelingen?

Samsung

Het afspelen hapert tijdens het streamen

Problemen met betalen voor Spotify met creditcard

Waarom moet ik twee keer kosten betalen?

Western Digital

Waarom kost Spotify meer via iTunes?

Having problems using PayPal?

Spotify en je Philips-apparaat

Al mijn afspeellijsten en opgeslagen muziek zijn verdwenen. Wat is er gebeurd?

Spotify zegt dat mijn offline toegang is ingetrokken.

Ik kan niet online gaan met Spotify

Ik heb problemen met Spotify op mijn Chromecast.

Wat is Jouw muziek?

Foutcodes

Ik ervaar problemen bij het afspelen van mijn persoonlijke nummers via Spotify

My Spotify stops playing after each track

Je wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen

Waarom is mijn betaling mislukt?

Inhoud ontbreekt

Ik ben vergeten de code af te drukken of te verzenden. Wat kan ik doen?

Spotify gebruiken met je Bose-apparaat

Ik vertegenwoordig een platenmaatschappij of verzamelsite en wil mijn inhoud graag op Spotify publiceren

Bang & Olufsen

"Ik heb me aangemeld voor het Premium-proefabonnement. Waarom worden er elke maand kosten in rekening gebracht?"

How do I configure my router for Spotify?

Marantz

Volvo

What connection do I need to stream music on my mobile?

Waar is dit heel kleine Spotify-bedrag voor op mijn kaart of PayPal-account?

Censuur van inhoud

Ik ben artiest. Hoe kan ik mijn muziek op Spotify publiceren?