Problemen met inloggen bij Spotify

Foutmelding 101-126

Je wachtwoord wijzigen

Mijn afspeellijsten worden niet geladen

Ik ben artiest. Hoe kan ik mijn muziek op Spotify publiceren?

Sonos

Waarom stopt de iPhone/iPod soms met het synchroniseren van offline afspeellijsten?

Mijn Spotify-account is verbonden met het verkeerde Facebook-account

Hardwareapparaten afspelen

Samsung

Problemen met betalen voor Spotify met creditcard

Partnerapparaten voor Connect

Wanneer ik mij aanmeld, wordt er een melding weergegeven dat mijn huidige land niet overeenkomt met mijn profiel (fout 408).

Waarom staat mijn muziek op Spotify hoewel mijn muziek er niet op zou moeten staan?

Spotify en je LG-apparaat

Censuur van inhoud

Denon

Fout bij updaten (501-509)

Onkyo

Spotify Connect met je Pioneer-apparaat gebruiken

Logitech

Marantz

Philips

Waarom gebruiken jullie twee typen koppelingen?

Amazon

Bang & Olufsen

Ik kan de cadeaukaart die ik in een winkel heb gekocht niet activeren

Western Digital

Ik ben vergeten de code af te drukken of te verzenden. Wat kan ik doen?

Fout 406 en 409

Parrot

Spotify Connect met je Bang & Olufsen-apparaat gebruiken

Ik vertegenwoordig een platenmaatschappij of verzamelsite en wil mijn inhoud graag op Spotify publiceren

Wanneer ik muziek afspeel, wordt deze vooruit gespoeld of gaat naar het volgende nummer. (Alleen Windows)

Fout 403

Boxee

BASE CHECK voor je abonnement gebruiken

Contact Mobile voor je abonnement gebruiken

Service status

Ziet er goed uit!
Werken eraan...
Laatste Tweet van @SpotifyStatus>>