My email address is already in use

Sonos

Why did I receive an email about a Spotify payment failure?

Problemen met inloggen op Spotify

Samsung

Spotify Connect gebruiken met je Nocs-apparaat

Kan ik Spotify gebruiken op mijn tv?

Kan ik Spotify gebruiken in mijn auto?

Kan ik Spotify op mijn stereosysteem gebruiken?

Waarom staat mijn muziek op Spotify hoewel mijn muziek er niet op zou moeten staan?

Why has my subscription expired?

Waarom gebruiken jullie twee typen koppelingen?

Waarom stopt de iPhone/iPod soms met het synchroniseren van offline afspeellijsten?

Why am I being charged twice?

Wat is Jouw muziek?

Waar is dit heel kleine Spotify-bedrag voor op mijn kaart of PayPal-account?

What happened to Starred tracks?

What connection do I need to stream music on my mobile?

Volvo

Parrot

Spotify gebruiken met je Panasonic-luidsprekers

Onkyo

Logitech

Boxee

Spotify gebruiken met de Ford SYNC AppLink

Amazon

Spotify Connect gebruiken met je Sony-apparaat

Spotify Connect met je Pioneer-apparaat gebruiken

Spotify Connect voor je Libratone-luidsprekers gebruiken

Contact Mobile voor je abonnement gebruiken

Schakel de opslag van Spotify-bestanden over van het interne geheugen naar mijn SD-kaart (Android-telefoon)

Supported local file types

Spotify says that my offline access has been withdrawn.

Western Digital

Spotify en je Philips-apparaat

Spotify en je LG-apparaat

Problemen met betalen voor Spotify met creditcard

Het afspelen hapert tijdens het streamen

NAD en Spotify Connect

My Spotify stops playing after each track

My mobile phone is not showing up under Devices

Wanneer ik muziek afspeel, wordt deze vooruit gespoeld of gaat naar het volgende nummer. (Alleen Windows)

Memory use by the iOS app

Marantz

I’m having trouble playing my personal tracks in Spotify

Je wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen

Spotify gebruiken met je Denon-apparaat

Waarom kost Spotify meer via iTunes?

Hoe voeg ik een nummer, album, show of artiest toe aan mijn Jouw Muziek of Mijn bibliotheek?

Al mijn afspeellijsten en opgeslagen muziek zijn verdwenen. Wat is er gebeurd?

Inhoud ontbreekt

Ik heb een upgrade naar Premium uitgevoerd. Waarom zit ik nog steeds op een gratis account?

"Ik heb me aangemeld voor het Premium-proefabonnement. Waarom worden er elke maand kosten in rekening gebracht?"

Bang & Olufsen

Ik kan het proefabonnement niet activeren - creditcard/betaalkaart

Having problems using PayPal?

Kan ik uitloggen bij mijn account als ik op een ander apparaat heb ingelogd?

Ik ben vergeten de code af te drukken of te verzenden. Wat kan ik doen?

I can't find Spotify in my App Store

Ik ben artiest. Hoe kan ik mijn muziek op Spotify publiceren?

Ik vertegenwoordig een platenmaatschappij of verzamelsite en wil mijn inhoud graag op Spotify publiceren

Can't connect to Spotify on my office or university network

Censuur van inhoud

How do I configure my router for Spotify?