Je podcast verzenden naar iHeartRadio

Ga naar iHeartRadio en klik op Submit Your Podcast (Je podcast verzenden).

Als je problemen hebt bij het verzenden van je podcast, kun je contact opnemen met het ondersteuningsteam van iHeartRadio.

Voeg je iHeartRadio-vermelding toe aan je Spotify for Podcasters-profiel

Zodra je podcast op iHeartRadio staat, voeg je de link toe aan je Spotify for Podcasters-account:

1. Kopieer de URL van je iHeartRadio-podcast.
  2. Ga naar in Spotify for Podcasters naar de instellingen voor Postcastbeschikbaarheid.
  3. Plak de iHeartRadio-URL in het gedeelte iHeartRadio en klik op Toevoegen aan profiel.