Content aanbevelen op je showpagina

Als je je showpagina personaliseert, kun je content aanbevelen aan je luisteraars en je hebt daarmee controle over de aanwezigheid van je podcasts op Spotify.

Je luisteraars kunnen deze aanpassingen vinden in de mobiele apps van Spotify.

Aanbevolen content

Spotify for Podcasters geeft je de gelegenheid om luisteraars aan te geven waar ze het beste naar jouw podcasts kunnen luisteren. Je kunt ze ook laten weten naar welke andere dingen ze op Spotify het beste kunnen luisteren (zoals een andere podcast of een playlist).

Als je je podcast op Spotify host

Op internet:

1. Log in op Spotify for Podcasters
  2. Klik op Instellingen en daarna op Podcast-instellingen
  3. Scrol omlaag naar het gedeelte Alleen op Spotify
  4. Zoek de host-aanbevelingen en Beste plek om te beginnen

Als je je podcast ergens anders host

Op internet:

1. Log in op Spotify for Podcasters
  2. Klik op Catalogus en selecteer daarna je podcast
  3. Klik op Details
  4. Scrol omlaag naar Host-aanbevelingen en Beste plek om te beginnen

Je selectie voor Beste plek om te beginnen wordt bij luisteraars weergegeven op het tabblad Over op Spotify en je host-aanbevelingen worden weergegeven op het tabblad Meer zoals dit . Het duurt meestal ongeveer 24 uur voordat de wijzigingen zichtbaar zijn in de Spotify-app.

Je kunt de volgende soorten content selecteren om aan je makers aan te bevelen:

• Podcastshows
  • Audioboeken
  • Playlists
  • Albums

Tip: Als je de content waarnaar je wilt verwijzen niet kunt vinden, kijk dan of je de URL kunt plakken.