Siri

Gebruik spraakbediening om je muziek en podcasts te bedienen met Siri.

Spraakbediening werkt op iPhone, iPad en iPod Touch met iOS 13 of hoger en Apple Watch met watchOS 6 of hoger. Je kunt spraakbediening ook gebruiken met AirPlay.

Aan de slag

Zeg gewoon 'Hey Siri', gevolgd door je spraakopdracht.

Opmerking: zorg ervoor dat je elke spraakopdracht eindigt met 'op Spotify', zodat Siri weet welke service moet worden gebruikt (bijvoorbeeld: "Hey Siri, speel mijn Discover Weekly-playlist af op Spotify").

Siri kan nummers, artiesten, albums, playlists, podcasts en nog veel meer afspelen. Je kunt ook muziek leuk vinden, vragen wat er nu wordt afgespeeld en je media-instellingen bedienen (bijvoorbeeld: volume, nummer overslaan, afspelen/pauzeren enzovoort).

Voor het laatst bijgewerkt op: 20 april, 2020