Bixby

Gebruik spraakbesturing voor het afspelen van je nummers met SamsungBixby

Beginnen

Voor:Samsung Galaxy Note8/S8 en hoger.

1. Download Spotify op je Samsung-telefoon als je dat nog niet hebt gedaan.
  2. Druk op de Bixby-knop (een knop aan de zijkant van je Samsung-telefoon) om de thuispagina van de Bixby-assistent te openen.
  3. Veeg naar links voor het beheren van apps.
  4. Tik op Spotify en vervolgens op ACCOUNT VERBINDEN
  5. Daarna log je in op, of meld je je aan voor je Spotify-account en ga je verder om toegang te verlenen.

Je Spotify-account is nu gekoppeld aan Bixby, dus als je ergens naar wilt luisteren, kun je er gewoon om vragen!

Hulp nodig?

Voor hulp bij de installatie of probleemoplossing ga je naar deondersteuningspagina van Bixby.

Lees andere artikelen op onze ondersteuningssite voor hulp bij je Spotify-account en -abonnement, offline luisteren of als je geen muziek kunt afspelen.