Alexa

Voor: Premium

Gebruik spraakbediening om jouw muziek te bedienen met Amazon Alexa!

Aan de slag

Download gewoon de Alexa-app, open deze en koppel je Spotify-account door de volgende stappen te volgen:

1. Tik linksboven op het menu.
  2. Tik op Instellingen, dan op Muziek.
  3. Selecteer Spotify, vervolgens Koppel account aan Alexa.
  4. Voer je Spotify-accountgegevens in.

Je kunt nu Spotify instellen als standaardmuziekservice, zodat je niet meer "op Spotify" hoeft aan te geven aan het einde van je stemcommando's.

1. Tik linksboven op het menu.
  2. Tik op Instellingen, dan op Muziek.
  3. Tik op Standaardmuziekservices kiezen.
  4. Kies Spotify en tik op KLAAR.

Vraag Alexa om iets af te spelen! Bijvoorbeeld "Alexa, speel Discover Weekly af". Ontdek de Amazon-helpsite voor ondersteunde talen

Ondersteunde apparaten

Amazon Echo, Amazon Echo Show, Amazon Echo Dot, Amazon Echo Spot, Amazon Tap, Amazon Fire TV Cube, Facebook Portal/Portal+ en alle Sonos-spelers.

Hulp nodig?

Ga voor hulp bij het instellen en het oplossen van problemen naar de Amazon-helpsite.

Bekijk andere artikelen op onze ondersteuningssite voor hulp met je Spotify-account en -abonnementoffline luisteren, of als je geen muziek af kunt spelen