Draagbare apparaten van Samsung

Bedien de muziek vanaf je pols met draagbare apparaten van Samsung.

Voor: Gear S3, Gear Sport, Gear Fit 2 en Fit 2 Pro en Galaxy Watch.

• Afspelen, pauzeren en overslaan.
  • Muziek opslaan
  • Shuffle en herhalen.
  • Speel muziek af vanuit Bibliotheek Bladeren en Onlangs afgespeeld.

Premium-functies

Als jePremium hebt, kun je ook:

• De app gebruiken als een afstandsbediening om op verschillende apparaten af te spelen met Spotify Connect.
  • Download muziek naar de app zodat je offline kunt luisteren (zie 'Muziek downloaden' hieronder).
  • Zoeken met bediening via tekst.
  • Genieten van de geluidskwaliteit van Premium.

Beginnen

Systeemvereisten

• Gear S3, Gear Sport en Gear Fit 2 en Fit 2 Pro
    • Android 4.4 en hoger met minimaal 1,5 GB RAM.
    • iPhone 5 of hoger op iOS 9.0 of hoger.
  • Galaxy Watch
    • Android 5.0 en hoger met minimaal 1,5 GB RAM.
    • iPhone 5 of hoger op iOS 9.0 of hoger.

Spotify installeren op je draagbare apparaat van Samsung:

1. Tik op Apps op het startscherm van het draagbare apparaat van Samsung.
  2. Tik op Galaxy-apps.
  3. Zoek naar 'Spotify' en tik op Installeren.
  1. Tik op je mobiel op Apps.
  2. Tik op Samsung Gear, dan Samsung Galaxy Apps.
  3. Tik op ESSENTIALS en zoek naar 'Spotify'.
  4. Tik op het pictogram Download , dan ACCEPTEER EN DOWNLOAD. Spotify is geïnstalleerd op je draagbare apparaat.

Zodra de app is geïnstalleerd, kun je de muziek rechtstreeks vanaf je pols afspelen of op een ander apparaat via Bluetooth of Spotify Connect

Muziek downloaden

1. Verbreek de verbinding tussen je telefoon en de smartwatch of stel je telefoon in op vliegtuigmodus.
  2. Zorg ervoor dat je verbonden bent met wifi in de instellingen van je smartwatch.
  3. Open de Spotify-app op je smartwatch.
  4. Ga naar Instellingen, selecteer Afspelen en vervolgens Streamen via wifi
  5. Kies een playlist en selecteer DOWNLOADEN.
  6. Je kunt nu naar deze playlist luisteren zonder internetverbinding of Bluetooth.

Hulp nodig?

Bekijk de ondersteuningspagina van Samsung.

Je kunt op onze ondersteuningssite ook meer hulp vinden voor jeSpotify-account en -abonnement, of als je geen muziek kunt afspelen .