Garmin Smartwatches

Voor: Premium

Spotify en Garmin Smartwatches werken samen om de ultieme muziekervaring te bieden voor je work-outs.

Download muziek en podcasts rechtstreeks naar je Garmin Smartwatch en luister zonder internetverbinding of zelfs zonder je mobiel!

Aan de slag

Zorg ervoor dat je de Garmin Connect IQ-app hebt geïnstalleerd en dat je apparaat en smartwatch zijn verbonden met hetzelfde wifinetwerk.

1. Open de Connect IQ-app op je mobiel.
  2. Zoek op Spotify en tik op Download.
  3. Scrol op je smartwatch omhoog naar Mijn muziek en selecteer Spotify. Je ziet een pop-upbericht waarin je wordt gevraagd de Connect IQ-app te controleren.
  4. In de Connect IQ-app wordt je gevraagd in te loggen op Spotify en je accounts te koppelen. Tik op OK om te bevestigen
  1. Open Spotify op je smartwatch.
  2. Tik op Bibliotheeken vervolgens op Muziek en podcasts toevoegen..
  3. Vind Recent afgespeeld, Playlists, Gemaakt voor jou, Work-out en Podcasts.
  4. Tik op Toevoegen  om te downloaden.

Tip: tik op Downloads bijwerken onder Bibliotheek om je gedownloade playlists en podcasts te vernieuwen.

Koppel je smartwatch aan je koptelefoon met Bluetooth om te beginnen luisteren! Bedien je muziek met regelaars voor afspelen, pauzeren, shuffle, overslaan en het volume.

Hulp nodig?

1. Tik op Bibliotheek en vervolgens op Downloads bewerken.
  2. Tik op Verwijderen  bij een gedownloade playlist of podcast. Of scrol naar de onderkant van het scherm en tik op Alles verwijderen.
  3. Tik op Verwijderen om je keuze te bevestigen.

Spotify is momenteel alleen beschikbaar in de Garmin Fenix 5 Plus-serie, maar we zijn van plan om Spotify in de toekomst uit te breiden naar meer modellen.

Je kunt alleen muziek en podcasts afspelen die je hebt gedownload (zie 'Muziek en podcasts downloaden' hierboven voor informatie over hoe je dit kunt doen). Het is niet mogelijk om Spotify te streamen, zelfs als je met het internet bent verbonden.

Ga voor meer informatie naar het ondersteuningscentrum van Garmin.