Fitbit

Voor: Premium

Wees je eigen dj met Spotify op je Fitbit.

• Speel zowel muziek als podcasts af, pauzeer deze en sla ze over.
  • Krijg informatie over wat er wordt afgespeeld.
  • Afspelen vanuit Bibliotheek en Onlangs afgespeeld.
  • Sla op in je Favorieten.
  • Gebruik Spotify Connect om af te spelen vanaf een ander apparaat.

Ondersteunde apparaten

• Fitbit Versa / Fitbit Versa speciale editie
  • Fitbit Versa 2 / Fitbit Versa 2 speciale editie
  • Fitbit Versa Lite
  • Fitbit Ionic

Aan de slag

1. Open de Fitbit-app op je mobiel.
  2. Tik op je profielpictogram en daarna op je Fitbit-apparaat.
  3. Tik op Apps.
  4. Ga naar Alle apps en vind en installeer Spotify.
  5. Ga naar Mijn apps en tik naast Spotify op het tandwielpictogram.
  6. Log in op je Spotify-account.

Hulp nodig?

Ga voor hulp bij het instellen en het oplossen van problemen naar de ondersteuningspagina van Fitbit.

Lees andere artikelen op onze ondersteuningssite voor hulp bij je Spotify-account en -abonnement of als je geen muziek kunt afspelen.