Apple Watch

Wees je eigen dj met Spotify op je Apple Watch.

• Speel zowel muziek als podcasts af, pauzeer deze en sla ze over.
  • Het volume bedienen.
  • Krijg informatie over wat er wordt afgespeeld.
  • Speel vanuit Onlangs afgespeeld.
  • Sla op in je Favorieten.
  • Gebruik Spotify Connect om af te spelen vanaf een ander apparaat.

Systeemvereisten

Om Spotify op een Apple Watch te krijgen, heb je het volgende nodig:

• iPhone 5 of hoger met iOS 10.0 of hoger.
  • Apple Watch met watchOS 4.0 of hoger.

Aan de slag

Opmerking:zorg ervoor dat je je Apple Watch hebt gekoppeld aan je iPhone met Bluetooth.

Je hoeft alleen maar de Spotify-app geïnstalleerd te hebben op je iPhone en een account bij ons te hebben om Spotify weer te geven op je Apple Watch. Open de app op je Watch en log in om te beginnen met afspelen!

Als je Spotify niet op je Apple Watch ziet, kun je deze stappen volgen om Spotify te installeren.

Hulp nodig?

Ga voor hulp bij het instellen en het oplossen van problemen naar de ondersteuningspagina van Apple Watch.

Lees andere artikelen op onze ondersteuningssite voor hulp bij je Spotify-account en -abonnement of als je geen muziek kunt afspelen.