Apple Watch

Word je eigen dj met Spotify op je Apple Watch.

• Muziek en podcasts afspelen, pauzeren en overslaan.
  • Het volume bedienen.
  • Informatie bekijken over wat er wordt afgespeeld.
  • Opslaan in je Favorieten.
  • Gebruik Spotify Connect om af te spelen vanaf een ander apparaat.
  • Gebruik Siri om je muziek en podcasts te bedienen met spraakopdrachten.

Systeemvereisten

Voor Spotify op een Apple Watch heb je het volgende nodig:

• iPhone met iOS 11 of hoger.
  • Apple Watch met watchOS 4.0 of hoger.

Aan de slag

Opmerking:zorg ervoor dat je je Apple Watch hebt gekoppeld aan je iPhone met Bluetooth.

Je hoeft alleen maar de Spotify-app geïnstalleerd te hebben op je iPhone en een account bij ons te hebben om Spotify weer te geven op je Apple Watch. Open de app op je Watch en log in om te beginnen met afspelen!

Als je Spotify niet op je Apple Watch ziet, kun je deze stappen volgen om Spotify te installeren.

Hulp nodig?

Ga voor hulp bij het instellen en het oplossen van problemen naar de ondersteuningspagina van Apple Watch.

Lees andere artikelen op onze ondersteuningssite voor hulp bij je Spotify-account en betalingen of als je geen muziek kunt afspelen.

Voor het laatst bijgewerkt op: 20 april, 2020