Wear OS

Voor: Android 4.4 en hoger en iOS 8.2 en hoger.

Wees je eigen dj met Spotify en Wear OS van Google!

• Krijg informatie over wat er wordt afgespeeld.
  • Speel zowel muziek als podcasts af, pauzeer deze en sla ze over.
  • Sla op in je Favorieten.
  • Speel vanuit Onlangs afgespeeld.
  • Gebruik Spotify Connect om muziek te bedienen vanaf je mobiele apparaat en speel deze af vanaf een ander apparaat.

Aan de slag

1. Download Spotify in de Google Play Store op je smartwatch.
  2. Ga op een telefoon, tablet of computer naar spotify.com/pair en voer je Spotify-inloggegevens in.
    Tip: heb je nog geen account bij ons geregistreerd? Kies gewoon AANMELDEN
  3. Voer de code in die je op je smartwatch ziet en selecteer KOPPELEN

Hulp nodig?

Ga voor hulp bij het instellen en het oplossen van problemen naar de ondersteuningspagina van Wear OS.

Lees andere artikelen op onze ondersteuningssite voor hulp bij je Spotify-account en -abonnement of als je geen muziek kunt afspelen.