AirPlay

Met AirPlay kun je je iPhone, iPod touch, iPad of Mac gebruiken om Spotify af te spelen op Apple TV, luidsprekers compatibel met AirPlay of andere Macs.

Aan de slag

Voor: OS X Mountain Lion 10.8 en hoger

1. Verbind je computer met hetzelfde wifinetwerk als het apparaat waarop je wilt afspelen.
  2. Klik op het AirPlay-pictogram in de menubalk en selecteer je apparaat.
  3. Speel een nummer af op Spotify. Het zal worden afgespeeld op het gekozen apparaat.
  1. Verbind je iPhone met hetzelfde wifinetwerk als je AirPlay-apparaat.
  2. Speel een nummer af en tik op de balk Wordt nu afgespeeld .
  3. Tik op Beschikbare apparaten onder in het scherm.
  4. Tik op Meer apparatenen selecteer je Airplay-apparaat.

Hulp nodig?

Controleer het volgende als AirPlay niet werkt:

• Alle apparaten zijn verbonden met hetzelfde wifinetwerk.
  • Alle apparaten zijn helemaal up-to-date.
  • @SpotifyStatus. Hier plaatsen we berichten over problemen met het systeem.

Als je na deze stappen nog problemen ervaart, helpt het volgende misschien:

• Start de Spotify-app opnieuw op.
  • Sluit apps die je niet gebruikt af.
  • Start je apparaten opnieuw op.
  • Reset je wifiverbinding.
  • Probeer indien mogelijk een andere wifiverbinding.

Als het probleem zich blijft voordoen, kun je kijken of het misschien wordt veroorzaakt door je apparaat of wifi-verbinding. Raadpleeg de site van je provider/de fabrikant voor ondersteuning.

Je kunt ook deze andere manieren proberen om Spotify op verschillende apparaten af te spelen:

Voor het laatst bijgewerkt op 01 augustus, 2018