Spotify op TV

Maak van je tv een stereosysteem!

Bij bepaalde tv's zit Spotify standaard ingebouwd in de app store. Om naar Spotify te luisteren op een tv waarbij dit niet het geval is, heb je een streamer of soundbar nodig die Spotify ondersteunt.

Opmerking:Voor sommige tv's heb je een Premium-abonnement nodig. Gebruik je Spotify voor het eerst? Probeer dan eens een Premium-proefabonnement.

Merken met tv's waarbij Spotify ingebouwd is

Bang & Olufsen, LG, Panasonic, Philips, Samsung, Vizio

Opmerking:Heb je een tv met Android TV, dan kun je Spotify downloaden via de Google Play Store voor Android TV Apps.

Upgrade je tv met een streamer of soundbar van deze merken

Amazon, Boxee, Chromecast, Netgear, Philips, Roku, Roberts Radio, Sony, Western Digital, Yamaha

Opmerking: Beschikbaarheid van Spotify bij bepaalde fabrikanten kan per gebied variëren.

Verbinding maken met Spotify

Leg de afstandsbediening weg en pak je telefoon om de muziek op het grote scherm te bedienen vanaf de mobiele app. Ga naar Spotify Connectvoor meer informatie.

OpmerkingRaadpleeg de website van de fabrikant voor hulp als je problemen hebt om een apparaat met een wifi-netwerk te verbinden.