Chromecast

Met Chromecast- en Chromecast Audio-apparaten kun je Spotify afspelen van je telefoon, tablet of webbrowser (alleen Chrome) op een tv, luidspreker of stereo.

Aan de slag

1. Controleer of je Chromecast goed is ingesteld met de Chromecast-app op je telefoon of tablet.
  2. Sluit de Chromecast aan op de HDMI-poort van je tv.
  3. Open Spotify op je telefoon, tablet of in de web player. Zorg dat deze met hetzelfde wifinetwerk is verbonden als je Chromecast.
    Opmerking: Chromecast werkt alleen met de web player via de Chrome-browser.
  4. Speel muziek af.
  5. Tik op de balk Wordt nu afgespeeld  onder in het scherm en selecteer Beschikbare apparaten.
  6. Selecteer je Chromecast in de lijst met apparaten.
  1. Controleer of je Chromecast Audio goed is ingesteld met de Chromecast Audio-app op je telefoon of tablet.
  2. Sluit je Chromecast Audio aan op de 3,5 mm-ingang of optische ingang van een luidspreker.
  3. Open Spotify op je telefoon, tablet of in de web player. Zorg dat deze met hetzelfde wifinetwerk is verbonden als je Chromecast Audio.
    Opmerking: Chromecast werkt alleen met de web player via de Chrome-browser.
  4. Speel muziek af.
  5. Tik op de balk Wordt nu afgespeeld  onder in het scherm en selecteer Beschikbare apparaten.
  6. Selecteer je Chromecast Audio in de lijst met apparaten.