AirPlay

Met AirPlay kun je je iPhone, iPod touch, iPad of Mac gebruiken om Spotify af te spelen op Apple TV, luidsprekers compatibel met AirPlay of andere Macs.

Aan de slag

Voor: OS X Mountain Lion 10.8 en hoger

1. Verbind je computer met hetzelfde wifinetwerk als het apparaat waarop je wilt afspelen.
  2. Klik op het AirPlay-pictogram in de menubalk en selecteer je apparaat.
  3. Speel een nummer af op Spotify. Het zal worden afgespeeld op het gekozen apparaat.
  1. Verbind je iPhone met hetzelfde wifinetwerk als je AirPlay-apparaat.
  2. Speel een nummer af en tik op de balk Wordt nu afgespeeld .
  3. Tik op Beschikbare apparaten onder in het scherm.
  4. Tik op Meer apparatenen selecteer je Airplay-apparaat.