Sonos

Combineer Spotify en Sonos voor de ultieme muziekervaring in huis.

Met Spotify Premium kun je profiteren van on-demand toegang tot Spotify op je Sonos-apparaat en

• toegang tot de Spotify-catalogus met meer dan 30 miljoen nummers.
  • Nummers, albums en artiesten zoeken.
  • Naar de door jou opgeslagen nummers, artiesten, albums en afspeellijsten luisteren.
  • Door nummers bladeren per stemming, genre of gelegenheid.
  • Naar Spotify Radio luisteren.
  • De muziek op afstand bedienen met Spotify Connect.

Afspelen op Sonos

Je kunt je Sonos-systeem beheren met de Sonos-controller, de mobiele app van Sonos of een computer, en verschillende nummers naar verschillende kamers in je huis streamen, altijd met een kristalheldere geluidskwaliteit.

Voor het maken, wijzigen of delen van afspeellijsten ga je naar de bureaublad-appvan Spotify.

Opmerking: Afspeellijsten van Spotify worden niet ondersteund in Sonos-controllers of -apps. Maar je kunt de afspeellijsten in deze mappen wel vinden onder Afspeellijsten.

Sonos en Spotify Connect

Je kunt ook Spotify Connect gebruiken om op afstand af te spelen op je Sonos-apparaat.

Als je je Sonos-apparaat niet kunt vinden in de lijst met apparaten, controleer dan of je Sonos bedienen vanuit Spotify hebt ingeschakeld in de app-instellingen van Sonos.

Bekijk de Sonos-handleiding voor meer informatie.

Meer hulp nodig?

Als je hulp nodig hebt bij het opnieuw downloaden van de app of het opnieuw autoriseren van je Spotify-account, kun je contact opnemen met Sonos.

Voor vragen over Spotify met Sonos die niet over je Spotify-account gaan, bezoek je via onderstaande links de Sonos-ondersteuningswebsite.

Houd er rekening mee dat je een abonnement op Spotify Premium nodig hebt voor toegang tot je Spotify-account in Sonos, en dat je versie 4.1 of hoger van de software moet hebben.