Sonos

Voor: Premium

Hardop muziek luisteren met Spotify op Sonos.

Aan de slag

Download de Sonos-app op desktop of mobiel en selecteer hieronder je apparaat om Spotify aan je Sonos-account toe te voegen.

1. Selecteer in de Sonos-app Muziekservices toevoegen vanuit het deelvenster Muziek.
  2. Selecteer Spotify en klik vervolgens op Volgende.
  3. Selecteer Ik heb al een account en klik op Volgende.
    Opmerking: Als je nog geen Spotify-account hebt, kun je er een maken door te klikken op Aanmelden bij Spotify.
  4. Klik op de weergegeven link en voer je inloggegevens in om Sonos toe te staan.
  1. Tik in de Sonos-app op Muziekservices toevoegen in het tabblad Meer.
  2. Selecteer Spotify.
  3. Selecteer Ik heb al een account.
    Opmerking: als je nog geen Spotify-account hebt, kun je er een maken door te tikken op Aanmelden bij Spotify.
  4. Tik op de weergegeven link en voer je inloggegevens in om Sonos toe te staan.

Begin met afspelen

Na het instellen met de bovenstaande stappen kun je Spotify Connect gebruiken om muziek af te spelen op je Sonos vanaf de Spotify-app op je mobiel, tablet of desktop:

1. Zorg ervoor dat je apparaat is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Sonos. Open Spotify.
  2. Speel een nummer af en tik opBeschikbare apparaten (mobiel) of klik op  (desktop).
    Opmerking: Podcasts worden niet ondersteund op Sonos. Als je naar een podcast luistert, worden je Sonos-luidsprekers niet weergegeven onder Beschikbare apparaten.
  3. Selecteer je Sonos uit de apparatenlijst en begin met luisteren.

Tip: Je kunt ook je muziek bedienen vanaf de Sonos-app en als je deSonos one hebt, kunt je met spraakbediening je muziek bedienen met Amazon Alexa.

Hulp nodig?

Pc

1. Selecteer in de Sonos-app Beheren en vervolgens Service-instellingen in de vervolgkeuzelijst in de linkerbovenhoek.
  2. Klik op het pictogram - (min) bij Spotify om Spotify te verwijderen uit je Sonos.

Mobiel

1. Selecteer in de Sonos-app Instellingen en vervolgens Mijn services in het tabblad Meer.
  2. Tik op Spotify en vervolgens Account verwijderen om Spotify te verwijderen uit je Sonos.

Afspeellijstmappen worden momenteel niet ondersteund in de Sonos-app, maar je kunt de afspeellijsten van die mappen nog steeds vinden onder Afspeellijsten

Nee. Je hebt een Spotify Premium-account nodig om Spotify af te spelen op je Sonos.

Ga voor hulp bij het instellen en het oplossen van problemen naar de ondersteuningssite van Sonos.

Lees andere artikelen op onze ondersteuningssite voor hulp bij je Spotify-account en abonnementoffline luisteren of als je geen muziek kunt afspelen.