Marshall

Spotify klinkt geweldig op Marshall-luidsprekers.

Aan de slag

Maak draadloos verbinding met Spotify ConnectBluetooth, Chromecast, ofAirplay. Of sluit het aan met een AUX-kabel.

Opmerking: de verbindingstypes kunnen per apparaat verschillen. Raadpleeg de handleiding van de fabrikant voor meer informatie.

Voorinstellingen muziek

Voor: Marshall Multi-Room-luidsprekers

Bewaar tot zeven playlists, albums, zenders en meer op Spotify om direct te kunnen luisteren.

1. Start Spotify op je luidspreker met behulp van een van de bovenstaande verbindingsmethoden.
  2. Speel wat je wilt bewaren.
  3. Draai de SOURCE-knop van je luidspreker naar een voorkeuzenummer (1-7).
  4. Houd de SOURCE-knop drie seconden ingedrukt om de voorinstelling op te slaan.

Tip: je kunt je voorinstellingen ook bewaren, afspelen en wijzigen met de Marshall Multi-Room app.

Hulp nodig?

Bekijk de Marshall ondersteuningssite.

Je kunt ook op onze ondersteuningssite meer hulp vinden voor je Spotify-account en -abonnement, offline luisteren, of als je geen muziek kunt afspelen