Spotify op speakers

Draai de volumeknop maar open. Je kunt Spotify op je speakers gebruiken via de volgende methoden:

Neem contact op met de fabrikant om te achterhalen welke apparaten compatibel zijn.

Werkt het niet?

• Zorg ervoor dat je app en software van je apparaten up-to-date zijn
  • Start de Spotify-app opnieuw op
  • Sluit apps die je niet gebruikt af
  • Start je apparaten opnieuw op
  • Maak opnieuw verbinding met het wifi-netwerk
  • Probeer indien mogelijk een andere wifi-verbinding

Als je AUX- of USB-kabel niet werkt:

• Zorg ervoor dat je een passende kabel voor je apparaat gebruikt
  • Probeer een andere kabel indien deze is beschadigd

Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met je speakerfabrikant voor verdere hulp.