Web player

Niet alleen via onze apps voor pc, mobiel en tablet, maar ook via je browser kun je comfortabel naar Spotify luisteren met onze web player.

Je hebt toegang tot de volledige catalogus van Spotify en kunt veel van de functies van onze app gebruiken, waaronder:

• Zoeken naar artiesten, albums, nummers en afspeellijsten.
  • Bladeren door de gedeelten Uitgelicht, Nieuwe releases en Genres en stemmingen.
  • Toegang tot en bewerken van je muziek, waaronder Afspeellijsten, Nummers, Albums en Artiesten.
  • Artiestenpagina's bekijken.

De volgende browsers ondersteunen de web player:

Werkt het niet?

• Je webbrowser moet mogelijk worden bijgewerkt. Je kunt deze controleren en bijwerken in het helpcentrum in de menubalk van je browser.
  • Probeer de web player te openen in een privé-/incognitovenster. Zoek in de menubalk van je browser naar de optie om een nieuw privé-/incognito-venster te openen.
  • Als je het bericht 'Playback of protected content is not enabled' (Beveiligde inhoud afspelen is uitgeschakeld) ziet, bekijk danDe web player inschakelen.
  • Controleer @SpotifyStatus voor eventuele problemen die zich voordoen.