Afspelen

Je hebt enkel de app nodig om geweldige muziek, podcasts en meer af te spelen op Spotify, of ga naar onze web player.

Tip: sla je favoriete nummers op in Bibliotheekvoor meer directe toegang in de toekomst.

Pc

1. Open Spotify via de desktop-app of via de web player.
  2. Gebruik Zoeken om te vinden wat je wilt.
  3. Speel af op een van deze manieren:
    • Plaats je muisaanwijzer op een nummer en klik links op de knop Afspelen .
    • Dubbelklik op de titel van een nummer.
    • Klik in Bladeren op een album of playlist.
    • Klik op de groene knop AFSPELEN onder een artiest, album of naam van een playlist. Klik nogmaals om te PAUZEREN.

Mobiel en tablet

Opmerking: deze stappen zijn voor Premium. Gebruik je Spotify Free op je mobiele apparaten? Leer hoe je muziek kunt vinden en afspelen.

1. Open Spotify.
  2. Gebruik Zoeken om te vinden wat je wilt.
  3. Speel af op een van deze twee manieren:
    • Om af te spelen in de volgorde zoals vermeld in de app: tik op een artiest, album of playlist en tik vervolgens op het eerste nummer dat je wilt horen.
    • Om de lijst met nummers in willekeurige volgorde af te spelen: tik op een artiest, album of playlist en tik dan op SHUFFLE.

Bekijk deze manieren om aanbevelingen of easy listening line-ups te krijgen.

• In Bibliotheek of in Bladeren (onder Ontdekken) vind je gepersonaliseerde playlists
    , Discover Weekly, Release Radar, en andere playlists speciaal voor jou.
  • Redactioneel en andere playlists
    Vind playlists die zijn samengesteld door muziekdeskundigen en genre-specialisten van over de hele wereld in het gedeelte Bladeren in de app. We hebben ze zelfs voor je gecategoriseerd in Genres en stemmingen
  • Spotify Radio
    Ontvang een eindeloze stroom aan muziek die lijkt op elk nummer, album, artiest of elke playlist naar keuze. Meer informatie over Spotify Radio.
  • Daily Mix
    Een gepersonaliseerde playlist en Spotify Radio samengevoegd tot één! Lees meer over de Daily Mix

Raadpleeg Discover music voor nog meer ontdekkingstips.

Bedien jouw manier van luisteren met Wordt nu afgespeeld

Nadat je jouw muziek begint af te spelen, kun je deze bedienen met de balk Wordt nu afgespeeld onderaan de app.

•  Afspelen/Pauzeren.
  •  Vorige/Overslaan.
  •  Vind ik leuk/Vind ik niet leuk.We gebruiken dit om jou betere aanbevelingen te geven. Als je iets leuk vindt, wordt het nummer ook in Bibliotheek opgeslagen.
  •  Shuffle
  •  Herhaal album of playlist.Klik een tweede keer om het nummer één keer te herhalen. Klik een derde keer om herhalen uit te schakelen.
  •  Wachtrij afspelen.
  •  Op een ander apparaat afspelen.

Opmerking: de opties in de balk Wordt nu afgespeeld zijn afhankelijk van het apparaat en wat er wordt afgespeeld.