Alles wat je moet weten om aan de slag te gaan met Spotify.

Een account maken

Allereerst kies je een van de onderstaande manieren om een Free-account aan te maken. Je kunt daarna een abonnement nemen op Premium als je meer functies wilt.

Met je e-mailadres

1. Ga naar onze aanmeldpagina.
  2. Voer je e-mailadres in en kies een wachtwoord.
  3. Vul de overige gegevens in.
  4. Klik op AANMELDEN.

Met Facebook

1. Ga naar onze aanmeldpagina.
  2. Klik op AANMELDEN MET FACEBOOK.
  3. Voer je aanmeldgegevens van Facebook in en klik op AANMELDEN.
    Opmerking: Je apparaat herkent en gebruikt mogelijk automatisch accounts die al zijn ingelogd op Facebook.

Meer informatie over Spotify met Facebook gebruiken.

Tip: Als je het overzicht over je muziek en abonnementen wilt bewaren, raden we je aan om slechts één account te maken. Bekijk onze handleiding voor het vinden van andere accounts.

De app downloaden

Nu je een account hebt aangemaakt, kun je Spotify gratis downloaden.

De app is beschikbaar voor pc, mobiel, tablet, tv en in de auto. Je kunt de app op zoveel apparaten installeren als je maar wilt.

Of ga in je browser naar de web player en begin meteen met luisteren als je de app niet wilt downloaden.

Beginnen met afspelen

Je hebt een account en de app. Je kunt muziek gaan afspelen!

Om je op weg te helpen:

Neem een kijkje op onze ondersteuningspagina voor meer handleidingen, tips, trucs en andere ondersteuning. De Spotify Community biedt ook veel advies.