De app downloaden

Het kost helemaal niks om de app te downloaden en voor basisfuncties als muziek afspelen worden geen kosten in rekening gebracht.

Zie hieronder hoe je Spotify downloadt voor elk apparaat.

Tip: nieuw bij Spotify? Bekijk onze startershandleiding.

Pc

1. Ga naar www.spotify.com/download. Als je download niet binnen enkele seconden wordt gestart, klik je op de knop download opnieuw starten.
  2. Zoek de app in je map Downloads en dubbelklik erop.
  3. Volg de installatiestappen.
  4. Log in en geniet van de muziek!

Als het je niet lukt om de app te downloaden, kun je in je browser muziek afspelen met onze web player.

Mobiel en tablet

Download Spotify via Google Play of Apple App Store om onderweg naar muziek te kunnen luisteren.

Spotify op Android met Google Play
Spotify op iOS met de AppStore

Andere apparaten

Afhankelijk van het apparaat, kan het zijn dat er een extra app nodig is om muziek te kunnen luisteren. Meer informatie over afspelen op je luidsprekers, in je auto, op je tv of gameconsole.

Voor het laatst bijgewerkt op 12 maart, 2018