draagbare apparaten van Samsung

Samsung en Spotify: een perfecte combinatie.

Selecteer hieronder je apparaat voor meer informatie.

Download Spotify op de Samsung Gear S2 en S3!

Hiermee kun je de muziek op je telefoon op afstand bedienen vanaf je horloge:

• Speel muziek af vanuit Bibliotheek en Onlangs afgespeeld.
  • Bladeren door nieuwe releases en afspeellijsten die bij je stemming passen.
  • Zoeken in onze catalogus met meer dan 30 miljoen nummers.

Premium-functies

Als jePremium hebt, kun je ook:

• Muziek downloaden naar de app, zodat je offline kunt luisteren
  • De app gebruiken als een afstandsbediening om op verschillende apparaten af te spelen met Spotify Connect.
  • Zoeken met bediening via tekst en spraak.

Opmerking: Alleen bij de Samsung Gear S3 is er een ingebouwde luidspreker beschikbaar.

Download Spotify op de Samsung Gear Fit 2 en Gear Fit 2 Pro!

Hiermee kun je de muziek op je telefoon op afstand bedienen vanaf je horloge:

• Afspelen, pauzeren en overslaan.
  • Muziek opslaan
  • Shuffle en herhalen.
  • Speel muziek af vanuit Bibliotheek Bladeren en Onlangs afgespeeld.

Opmerking: Als je Spotify Free hebt, kan je alleen in Shuffle-modus luisteren en 6 keer per uur iets overslaan. Meer informatie over Spotify Free voor mobiele apparaten.

Premium-functies

Als je Premiumhebt, kun je direct vanaf je pols muziek afspelen!

Je kunt wat je maar wilt afspelen met volledige bediening en het volume aanpassen zonder dat je telefoon in de buurt is.

Je kunt ook:

• De app gebruiken als een afstandsbediening om op verschillende apparaten af te spelen met Spotify Connect.
  • Muziek downloaden naar de app zodat je offline kunt luisteren
  • Zoeken met bediening via tekst en spraak.
  • Genieten van de geluidskwaliteit van Premium.

Download Spotify op de Samsung Gear Sport!

Hiermee kun je de muziek op je telefoon op afstand bedienen vanaf je horloge:

• Afspelen, pauzeren en overslaan.
  • Muziek opslaan
  • Shuffle en herhalen.
  • Speel muziek af vanuit Bibliotheek Bladeren en Onlangs afgespeeld.

Opmerking: Als je Spotify Free hebt, kan je alleen in Shuffle-modus luisteren en 6 keer per uur iets overslaan. Meer informatie over Spotify Free voor mobiele apparaten.

Premium-functies

Als je Premiumhebt, kun je direct vanaf je pols muziek afspelen! Je kunt wat je maar wilt afspelen met volledige bediening en het volume aanpassen zonder dat je telefoon in de buurt is.

Je kunt ook:

• De app gebruiken als een afstandsbediening om op verschillende apparaten af te spelen met Spotify Connect.
  • Muziek downloaden naar de app zodat je offline kunt luisteren
  • Zoeken met bediening via tekst en spraak.
  • Genieten van de geluidskwaliteit van Premium.

Aan de slag

Systeemvereisten

• Galaxy-apparaten met Android 4.3 of hoger met minimaal 1,5 GB RAM.
  • Niet-Galaxy-apparaten met Android 4.4 of hoger met minimaal 1,5 GB RAM.
  • iPhone-apparaten 5S of hoger met iOS 9.0 of hoger.

Spotify installeren op je draagbare apparaat van Samsung:

Voordat je Spotify installeert op je draagbare apparaat van Samsung:

1. Download de Spotify-app op je smartphone via je appstore.
  2. Koppel je draagbare apparaat via Bluetooth aan je smartphone. Gebruik hiervoor de mobiele app voor draagbare apparaten van Samsung, beschikbaar in je appstore.

Spotify installeren op je draagbare apparaat van Samsung:

1. Tik op Apps op het startscherm van het draagbare apparaat van Samsung.
  2. Tik op Samsung Gear.
  3. Tik op Samsung Galaxy Apps

Hulp nodig?

Ga voor hulp bij het instellen en het oplossen van problemen naar de ondersteuningspagina van Samsung.

Lees andere artikelen op onze ondersteuningssite voor hulp bij je Spotify-accounten abonnement,offline luisteren of als je geen muziek kunt afspelen.

Voor het laatst bijgewerkt op 08 augustus, 2018