Xbox One

Luister naar Spotify op je Xbox One!

Aan de slag

Download Spotify van de Microsoft Store op je Xbox One en log in op een van deze drie manieren.

Tip: Heb je geen Spotify-account? Open dan de Spotify-app op Xbox One en selecteer AANMELDEN om er een te maken.

Gebruik Spotify Connect om muziek af te spelen via de app op je mobiel, tablet of desktop:

1. Zorg ervoor dat je apparaat is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Xbox One. Open Spotify.
  2. Speel een nummer af en tik opApparaten beschikbaar (mobiel) of klik op  (desktop).
  3. Selecteer je Xbox One uit de apparatenlijst en begin met luisteren.

Nu kun je je telefoon gebruiken om de muziek op je Xbox One te bedienen.

1. Open de Spotify-app op je Xbox One.
  2. Selecteer INLOGGEN.
  3. Selecteer INLOGGEN MET E-MAILADRES OF GEBRUIKERSNAAM.
  4. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Spotify in.

Opmerking: Als je meestal inlogt met Facebook, gebruik dan in plaats daarvan Spotify Connect om je in te loggen (zie de stappen hierboven).

1. Open de Spotify-app op je Xbox One.
  2. Selecteer INLOGGEN.
  3. Selecteer INLOGGEN MET PINCODE. Ga op je telefoon of computer naar www.spotify.com/pair en voer de pincode in die je ziet op je scherm.

Luisteren tijdens het gamen

Wanneer je Spotify op je Xbox One afspeelt, gaat die muziek door als je naar je game gaat.

Tip: Indien mogelijk in de game, kun je in-game muziek uitschakelen voor de beste Spotify-ervaring.

De muziek bedienen tijdens het gamen:

1. Druk op de Xbox-knop op je controller om het Xbox-menu te openen.
  2. Selecteer Spotify.
  3. Je kunt hier nummers overslaan, afspelen/pauzeren of het volume aanpassen.

Je kunt ook Spotify Connect gebruiken om de muziek te bedienen met je mobiele telefoon.

Hulp nodig?

Ga voor meer informatie naar Xbox-ondersteuning.

Lees andere artikelen op onze ondersteuningssite voor hulp bij je Spotify-accounten abonnement,offline luisteren of als je geen muziek kunt afspelen.