Xbox One

Luister naar Spotify op je Xbox One!

Aan de slag

1. Download Spotify via de Microsoft Store op je Xbox One.
  2. Log in op een van deze drie manieren om muziek af te spelen:
    • Met Spotify Connect.
    • Met je e-mailadres en wachtwoord voor Spotify.
      Opmerking: Als je meestal inlogt met Facebook, gebruik dan in plaats daarvan Spotify Connect om in te loggen.
    • Selecteer INLOGGEN MET PINCODE. Ga op je telefoon of computer naar www.spotify.com/pair en voer de pincode in die je ziet op je scherm.

Tip: Heb je geen Spotify-account? Open dan de Spotify-app op Xbox One en selecteer AANMELDEN om er een aan te maken.

Luisteren tijdens het gamen

Wanneer je Spotify op je Xbox One afspeelt, gaat die muziek door als je naar je game gaat.

Tip: Indien mogelijk in de game, kun je in-game muziek uitschakelen voor de beste Spotify-ervaring.

De muziek bedienen tijdens het gamen:

1. Druk op de Xbox-knop op je controller om de Xbox Guide te openen.
  2. Selecteer Spotify.
  3. Je kunt hier je muziekselectie veranderen, nummers overslaan, afspelen/pauzeren of het volume aanpassen.

Je kunt ook Spotify Connect gebruiken om de muziek te bedienen met je mobiele telefoon.

Hulp nodig?

Ga voor meer informatie naar Xbox-ondersteuning.

Lees andere artikelen op onze ondersteuningspagina voor hulp met je Spotify-account en -abonnement, offline luisteren of als je geen muziek kunt afspelen.