Spotify op PlayStation®: problemen oplossen en veelgestelde vragen.

Vind hieronder makkelijke oplossingen en snelle antwoorden op veelgestelde vragen over Spotify op PlayStation®.

Tip: Wil je alleen maar weten hoe je Spotify kunt gebruiken op PlayStation®? Bekijk onze handleiding.

Voor meer hulp bij het gebruik van Spotify op Playstation® ga je naar Playstation Music.

Als je je Spotify-account hebt gemaakt met je gebruikersnaam en wachtwoord van Facebook of als je Spotify-wachtwoord speciale tekens bevat, kun je op dit moment niet rechtstreeks inloggen bij Spotify via de PlayStation®-console.

We raden je aan om Spotify Connect te gebruiken om muziek af te spelen op je PlayStation® vanaf een mobiel apparaat.

Bekijk onze handleiding voor Afspeelproblemen.

Door je accounts te koppelen, krijg je de beste ervaring op alle apparaten. Waar je ook op je account in het PlayStation™Network inlogt: je bent tegelijk ingelogd op Spotify.

Als je je accounts niet wilt koppelen, gebruik je Spotify Connect om in plaats daarvan vanaf je mobiel af te spelen op je PlayStation.

Je kunt uitloggen bij de Spotify-app op PlayStation®:

1. Selecteer de profielafbeelding rechtsboven in het scherm.
  2. Selecteer Uitloggen.

Opmerking: De knop Overal uitloggen op je accountpagina van Spotify logt je niet uit bij je PlayStation®.

Voor meer hulp bij het loskoppelen van je Spotify- en Playstation®-accounts, ga je naar Playstation Music

Dat kan op een paar manieren:

1. Log in bij je eigen account in het PlayStation™Network op hun PS4™- of PS3™-console. Als je dat account al aan je Spotify-profiel hebt gekoppeld, heb je meteen toegang op elke PS4™- of PS3™-console waarop jij je aanmeldt.
  2. De andere persoon kan aangemeld blijven bij zijn of haar account in het PlayStation™Network en jij hebt toegang tot Spotify op PlayStation™Music door Spotify Connectte gebruiken.

Als je een upgrade naar Premium hebt uitgevoerd via Spotify.com, kun je je Spotify-abonnement beheren via je accountpagina.

Neem contact op met de ondersteuning van Sony als je een upgrade naar Premium hebt uitgevoerd via je portemonnee op PlayStation™Network.

Ik heb een upgrade uitgevoerd, maar ik zie Premium niet

Als je een upgrade naar Premium hebt uitgevoerd op je PlayStation®-console, maar als je nog steeds advertenties ziet of als je denkt dat je account niet naar Premium is geüpgraded:

1. Log uit en log weer in bij de Spotify-app op je PlayStation®.
  2. Als dat niet werkt, kun je hier contact opnemen met Sony-ondersteuning.

Kan ik een Premium-code inwisselen als ik voor Premium betaal met mijn portemonnee in het PlayStation™Network?

Je kunt geen Premium-codes van Spotify-cadeaubonnen/e-cards of Spotify Premium-aanbiedingen inwisselen bij PlayStation™Network.

Met een PlayStation™Network-subaccount kun je wel naar Spotify luisteren, maar op dit moment nog niet upgraden naar Spotify Premium op PlayStation™Music. Als je wilt upgraden naar Spotify Premium, moet je zijn ingelogd met een Hoofdaccount.