Spotify Connect

Met Spotify Connect luister je via speakers, op tv en andere apparaten door je Spotify-app als afstandsbediening te gebruiken.

Ga naar Spotify Everywhere om te zien welke apparaten compatibel zijn. Als je apparaat er niet tussen staat, kun je het ook aan de fabrikant vragen.

Aan de slag

Zorg er eerst voor dat:

• Alle apparaten zijn verbonden met hetzelfde wifinetwerk.
  • Je Spotify-app up-to-date is.
  • De software van alle apparaten up-to-date is. Als je het niet weet, neem dan contact op met de fabrikanten van je apparaten voor informatie over het bijwerken van de softwareversie.

Vervolgens selecteer je het apparaat waarop de app is geïnstalleerd:

1. Open Spotify en speel een nummer af.
  2. Klik op Verbinden met een apparaat  rechtsonderin.
  3. Selecteer het apparaat waarop je wilt afspelen.

Opmerking: als je langer dan 10 minuten pauzeert, moet je wellicht opnieuw verbinding maken.

1. Open Spotify en speel een nummer af.
  2. Tik op Beschikbare apparaten onder in het scherm.
  3. Tik op het apparaat waarop je wilt afspelen.

Opmerking: als je langer dan 10 minuten pauzeert, moet je wellicht opnieuw verbinding maken.

Zie je het gewenste apparaat niet in de apparatenlijst?

Het kan ook helpen om de instelling Alleen lokale apparaten weergeven uit te schakelen. De app zoekt dan ook naar apparaten die met een ander netwerk zijn verbonden. Dat gaat als volgt:

1. Tik op Home .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Apparaten.
  4. Schakel Alleen lokale apparaten tonenuit en probeer Connect opnieuw.

Voor meer hulp bij het verbinden van Spotify met meerdere apparaten, bekijk dan: