Volvo

Voor: Premium

Laat Spotify de soundtrack zijn van je rit met Sensus Connect van Volvo.

Welke automodellen worden ondersteund?

Volvo XC90, S90 en V90.

Aan de slag

1. Selecteer Spotify op het ingebouwde besturingssysteem van je auto (Sensus Connect), onder Multimedia.

Opmerking: De eerste keer dat je de app gebruikt, wordt je gevraagd je inloggegevens in te voeren. Zo kun je upgraden naar Premium als je nog geen Spotify Premium hebt.

2. Het afspelen regelen via het touchscreen en de knoppen op het stuur.

Voor meer informatie over hoe je Sensus Connect gebruikt, bekijk je hun site.

Heb ik internet nodig om Spotify in mijn auto te gebruiken?

Ja, om Spotify te gebruiken, moet je verbinding hebben met internet. Je kunt je aanmelden voor het data-abonnement van Volvo of je eigen mobiele data gebruiken.

Als je niet wilt betalen voor een data-abonnement voor je auto, bekijk dan andere opties om Spotify in de auto te gebruiken.

Hulp nodig?

Neem contact op met Volvo voor hulp bij:

• Het beheren van het data-abonnement van je Volvo.
  • Verbindingsproblemen.
  • Hoog dataverbruik.

Lees andere artikelen op onze ondersteuningssite voor hulp bij je Spotify-accounten abonnement,offline luisteren of als je geen muziek kunt afspelen.

Voor het laatst bijgewerkt op 07 augustus, 2018