Volvo

Sensus Connect

Voor: Premium-gebruikers

Automobilisten met een Volvo XC90, S90 of V90 kunnen nu de weg op met Spotify. Het Volvo Sensus Connect 4G-modem zorgt voor dataverbindingen. Hiermee kunnen bestuurders zonder telefoon, kabels of Bluetooth-verbinding van Spotify genieten.

Met Volvo Sensus Connect + Spotify kun je:

• Verbinding maken met andere apparaten.
  • Zoeken en Bladeren door onze catalogus met meer dan 30 miljoen nummers.
  • Nummers, albums, zenders en afspeellijsten afspelen vanuit Jouw muziek/Mijn bibliotheek.
  • Nummers en albums opslaan.
  • Artiesten, afspeellijsten en radiozenders volgen.
  • Op artiesten gebaseerde radioafspelen.

Aan de slag

1. Selecteer Spotify in het menu Multimedia in je auto.
  2. Het afspelen regelen via het touchscreen met hoge resolutie en de knoppen op het stuur.

Ga voor meer informatie naar de website van Volvo.

Sensus Connected Touch

Premium-gebruikers met oudere Volvo-modellen kunnen Spotify ook afspelen vanaf het dashboard. Met de spraakgestuurde bediening of aanraakbediening van Sensus Connected Touch kun je:

• Nieuwe releases en populaire nummers en albums bij jou in de buurt zoeken.
  • Nummers, artiesten, albums en afspeellijsten zoeken en afspelen.
  • Als er mensen met verschillende muzieksmaken met je meerijden, kun je ook tussen Spotify-accounts schakelen.

Zodra je Touch hebt geïnstalleerd, is Spotify klaar voor gebruik. Als dat niet zo is, download je de app in de Sensus Connected Touch Market.

Klik hiervoor meer informatie.