Tesla

Maak kennis met een auto-app die zo intuïtief is dat het lijkt alsof je in Knight Rider meespeelt. De Spotify-ervaring is nu beschikbaar in de high-performanceauto's van Tesla voor het ultieme rijgenot.

Met Tesla + Spotify kun je:

• Verbinding maken met andere apparaten.
  • Wisselen tussen Spotify-accounts.
  • Het afspelen beheersen met spraakopdrachten.
  • Naar albums, artiesten, nummers en afspeellijsten luisteren vanuit Mijn muziek
  • Muziekaanbevelingen op maat ontvangen voor je reis. Hoe langer je je aanbevelingen gebruikt, hoe slimmer ze worden.

De app is ontworpen voor een frictieloze gebruikerservaring. Ga aan de slag met deze eenvoudige stappen:

1. Tik op het interactieve dashboardscherm op de gebruikersnaam in de koptekst.
  2. Kies Instellingen bestuurdersprofiel
  3. Selecteer Apps in het linker navigatievenster.
  4. Selecteer Mediaspelerin de weergave Apps .
  5. LOG UIT bij het Tesla-account.
  6. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en log in.

Heb je geen account?

De auto kan automatisch een Premium-account voor je maken.

1. Tik op de muzieknoot om de mediaweergave te openen.
  2. Klik op Spotify in het linker navigatievenster.
  3. Accepteer de gebruiksvoorwaarden.

Opmerking: een automatisch Tesla-account is alleen toegankelijk in de auto.

Welke automodellen worden ondersteund?

Model X en Model S