CarPlay

Voor: Premium- en Free-abonnees

Apple CarPlay neemt Spotify met je mee op reis. We hebben de app ook opnieuw ontworpen zodat je je telefoon neer kunt leggen en je muziek kunt  afspelen  via je de bedieningsknoppen van je auto.

Met Spotify in CarPlay kun je luisteren naar:

• De albums, nummers en afspeellijsten in Jouw muziek.
  • Spotify Radio
  • Bladeren

Zo werkt het:

1. Log in op de Spotify-app op je iPhone.
  2. Verbind je iPhone via USB met een CarPlay-compatibele stereo.
  3. Als Spotify al is ingeschakeld, blijft dat zo. Start anders Spotify op je stereodisplay op of via Siri met spraakbesturing.

Spotify op CarPlay is beschikbaar op geselecteerde nieuwe voertuigen en autoradio's uit 2014 of later die op oudere auto's geïnstalleerd zijn.

Voor het laatst bijgewerkt op 01 augustus, 2018