CarPlay

Laat Spotify de soundtrack zijn van je rit! Speel muziek eenvoudig via de app op je iPhone af in je voertuig dat compatibel is met Apple CarPlay.

Aan de slag

Opmerking: Voor Apple CarPlay is iPhone 5 of hoger vereist.

1. Log in op de Spotify-app op je iPhone.
  2. Sluit je iPhone aan via USB op een stereo die compatibel is met CarPlay.
  3. Als Spotify al is ingeschakeld, blijft dat zo. Anders start Spotify op je stereodisplay of via spraakopdrachten met Siri.

Hulp nodig?

Ga voor hulp bij het instellen en het oplossen van problemen naar de ondersteuningssite van Apple CarPlay.

Lees andere artikelen op onze ondersteuningssite voor hulp bij je Spotify-accounten abonnement,offline luisteren of als je geen muziek kunt afspelen.