Spotify in de auto

Neem je favoriete muziek en podcasts overal mee naartoe.

Verbind je telefoon met je auto op een van de volgende manieren:

Veel mediasystemen voor auto's hebben een geïntegreerde Spotify-app.

Neem contact op met de fabrikant om te achterhalen welke apparaten compatibel zijn.

Werkt het niet?

• Zorg ervoor dat je app en software van je apparaten up-to-date zijn
  • Zorg ervoor dat je apparaat een internetverbinding heeft
  • Start de app opnieuw
  • Start je auto opnieuw op (door het contact uit en dan weer in te schakelen)
  • Verwijder indien mogelijk de Spotify-app en installeer deze vervolgens opnieuw

Als je AUX- of USB-kabel niet werkt:

• Zorg ervoor dat je een passende kabel voor je apparaat gebruikt
  • Probeer een andere kabel indien deze is beschadigd

Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met je auto-/stereofabrikant voor verdere hulp.

Voor jouw veiligheid

Gebruik je mobiele apparaat alleen als dit wettelijk is toegestaan en de omstandigheden hiervoor geschikt zijn.

Stel Spotify in voordat je gaat rijden en voorkom interactie met je apparaat terwijl de auto in beweging is.

Automodus

Voor: iOS

De automodus gaat automatisch aan wanneer je je telefoon verbindt met bluetooth in je auto.

Je krijgt grotere pictogrammen in de Home-weergave en je kunt eenvoudig op de afspeelbalk onderin het scherm tikken.

Zoeken en afspelen met spraakbediening

1. Tik op de microfoon Microfoon.
  2. Zeg 'Hey Spotify' om naar muziek en podcasts te vragen, te bepalen wat er wordt afgespeeld en meer.

De automodus uitschakelen

Tik op Automodus uit om terug te keren naar de normale app-weergave.

Automodus uitschakelen:

1. Swipe naar links of tik op je profielfoto.
  2. Tik op Instellingen en privacy .
  3. Schakel onder Automodus de optie Automodus automatisch starten uit.