Problemen met betalen voor Spotify met creditcard

Spotify opnieuw installeren

Hoe kan ik bij mijn instellingen een ander land invoeren?

Waarom stopt de iPhone/iPod soms met het synchroniseren van offline afspeellijsten?

Je abonnement opzeggen

Kan ik Spotify gebruiken om muziek af te spelen in mijn café, restaurant, winkel, school, enzovoort?

Downloadwinkel

Op welke platforms kan ik Spotify gebruiken?

Ondersteunt Spotify alle iPods?

Kan ik een verwijderde afspeellijst herstellen?

Kan ik vooraf 12 maanden gratis Spotify Premium krijgen?

Wordt alle content van mijn iPod verwijderd als ik de iPod met Spotify synchroniseer?

Ik ben vergeten de code af te drukken of te verzenden. Wat kan ik doen?

Hoeveel nummers kan ik synchroniseren met offline afspeellijsten?

Wat is Jouw muziek?

Op welke kwaliteit streamt Spotify?

Samsung

Hoe voeg ik albums, nummers en artiesten toe aan Jouw muziek?

Kan ik Spotify vanaf verschillende locaties gebruiken?

Is streamen van muziek duur?

Hardwareapparaten afspelen

Information for subscribers through broadband supplier or mobile carrier

Wat is er met Favorieten gebeurd?

Hoeveel schijfruimte gebruikt Spotify?

Heb je Facebook nodig om een Spotify account te maken?

E-cards kopen

Spotify Connect gebruiken met je Yamaha-apparaat

Je wachtwoord wijzigen

Spotify en je LG-apparaat

Hoe lang kan ik opgeslagen offline content op mijn computer of mobiele apparaat gebruiken?

Hoe kan ik van Spotify Free upgraden naar Premium?

Ik ben artiest. Hoe kan ik mijn muziek op Spotify publiceren?

Sonos

Hoe verwijder ik mijn offline apparaten?

Hoe kan ik Spotify voor mijn mobiele telefoon krijgen?

Nummers in elkaar over laten lopen

Kan ik uitloggen bij mijn account als ik op een ander apparaat heb ingelogd?

Sneltoetsen

Hoe controleer ik mijn abonnementstatus?

Waarom staat mijn muziek op Spotify hoewel mijn muziek er niet op zou moeten staan?

Onkyo

Denon

Logitech

Kan ik via een Facebook fanpagina verbonden zijn met mijn Spotify account?

Hoe kan ik mijn postcode wijzigen?

Spotify Connect gebruiken met je Sony-apparaat

Philips

Waarom gebruiken jullie twee typen koppelingen?

Marantz

Amazon

Kan ik zoeken naar nummers in een afspeellijst of in zoekresultaten?

Bang & Olufsen

Western Digital

Parrot

Waarom worden Spotify-links altijd geopend in de Web Player van Spotify?

Ik vertegenwoordig een platenmaatschappij of verzamelsite en wil mijn inhoud graag op Spotify publiceren

Spotify Connect met je Bang & Olufsen-apparaat gebruiken

Boxee

Spotify Connect met je Revo-apparaat gebruiken

Base gebruiken voor je abonnement

Contact Mobile voor je abonnement gebruiken

JIM Mobile

Telecommunicatiepartners van Spotify

Servicestatus

Dat ziet er goed uit!
We zijn ermee bezig...
Laatste tweet van @SpotifyStatus>>