Maak je Spotify account aan

Een Spotify account aanmaken is gratis.

Maak een Spotify account aan

1. Klik op de Facebook knop om verder te gaan.
  2. Als je profiel correct is hoef je alleen maar op "Aanmelden" te klikken.

Nu kan je overal en altijd met je Spotify account inloggen.

Probleem bij het aanmaken van een account?

De Spotify software downloaden

Als je eenmaal een Spotify account hebt, download dan de Spotify software. Installeren is heel makkelijk en snel – gewoon hieronder klikken en de instructies volgen.

Als je een mobiele gebruiker bent kan je de Spotify app voor je mobiel downloaden in je app store.

Download Spotify

Je kan de Spotify software op zoveel computers, mobieltjes en andere apparaten installeren als je wil.

Problemen met het downloaden van Spotify?

Download Spotify

Inloggen bij Spotify

Als dit de eerste keer is dat je inlogt, dan heb je een Facebook gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Als je je account zonder Facebook hebt aangemaakt, gebruik dan a.u.b. je Spotify gebruikersnaam en wachtwoord.

1. Start Spotify
  2. Log in met je Facebook of Spotify gebruikersnaam en wachtwoord
  3. Klik op de 'Inloggen' knop om door te gaan

Klaar

Klik nu op de speel knop hieronder en geniet van wat lekkere songs!

Play