De Spotify software downloaden

Als je eenmaal een Spotify account hebt, download dan de Spotify software. Installeren is heel makkelijk en snel – gewoon hieronder klikken en de instructies volgen.

Als je een mobiele gebruiker bent kan je de Spotify app voor je mobiel downloaden in je app store.

Download Spotify

Je kan de Spotify software op zoveel computers, mobieltjes en andere apparaten installeren als je wil.

Problemen met het downloaden van Spotify?

Inloggen

Volg deze stappen om in te loggen:

1. Open Spotify.
  2. Voer jeSpotify-gebruikersnaam en wachtwoord in en klik vervolgens op Inloggen. Je kunt ook klikken op Inloggen met Facebook.

Problemen met inloggen?

Klaar

Klik nu op de speel knop hieronder en geniet van wat lekkere songs!

Play

Maak je eigen Spotify-account aan

Je aanmelden bij Spotify is supereenvoudig.

1. Ga naar Spotify.com/signup.
  2. Klik op Meld je aan via Facebook om je Facebook-gegevens te gebruiken.

Of

1. Ga naar Spotify.com/signup.
  2. Kies een gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Vul de overige gegevens in.

4. Klik op Aanmelden.

Klik vervolgens hier om muziek af te spelen.