Ontbrekende muziek en podcasts

Kun je iets niet vinden in de zoekresultaten?

Helaas staan niet alle muziek en podcasts ter wereld op Spotify en het aanbod kan van tijd tot tijd en per land variëren. Dit is afhankelijk van de rechten die de rechtenhouders ons verlenen.

We voegen elke dag nieuwe muziek en podcasts toe, dus als je iets niet kunt vinden, staat het er binnenkort misschien wel (weer) op.

Mis je iets in je bibliotheek?

Controleer als je een mobiel apparaat gebruikt of je niet per ongeluk iets hebt verborgen met een filter. Trek het scherm naar beneden om je filters te bekijken.

Als dat niet het geval is, ben je misschien ingelogd op een ander account. Log uit en weer in met andere inloggegevens.

Nog niet gevonden? Dan is de inhoud misschien niet goed opgeslagen. Gebruik Zoeken om iets te zoeken en leuk te vinden .

Opmerking: als je een album of artiest  vindt, vind je niet automatisch alle nummers leuk. Een nummer leuk vinden zorgt er ook niet automatisch voor dat je het album of de artiest leuk vindt.

Tip: als je alle nummers van een album wilt opslaan, tik je op / bij het album en vervolgens op Alle nummers leuk vinden.

Denk je dat iemand toegang heeft gekregen tot je account? Bekijk dan Mijn account is overgenomen.

Voor het laatst bijgewerkt op: 13 augustus, 2020