Volume-instellingen

Voor: Premium

Audionormalisatie stelt hetzelfde basisvolume in voor alle nummers. Activeer het voor een consistentere luisterervaring of deactiveer het om nummers met het volume te horen waarop ze oorspronkelijk zijn opgenomen.

Opmerking: Je kunt de audio-instellingen niet wijzigen als je Spotify Connect gebruikt om af te spelen op een ander apparaat.

1. Tik op Home .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Afspelen.
  4. Schakel Audionormalisatie inschakelen in  of uit

Je kunt ook het basisvolume aan je omgeving aanpassen. Kies naast Volume uit:

• Hard: Handig voor een lawaaierige omgeving. Je hoort minder dynamiek.
  • Normaal: De standaard instelling.
  • Stil: Handig voor een stillere omgeving. Je hoort meer dynamiek.

Opmerking: Je kunt de audio-instellingen niet wijzigen als je Spotify Connect gebruikt om af te spelen op een ander apparaat.

1. Tik op Home
  2. Tik op Instellingen .
  3. Schakel Volume normaliseren in  of uit.

Je kunt ook het basisvolume aan je omgeving aanpassen. Kies naast Volume uit:

• Hard: Handig voor een lawaaierige omgeving. Je hoort minder dynamiek.
  • Normaal: De standaard instelling.
  • Stil: Handig voor een stillere omgeving. Je hoort meer dynamiek.
  1. Klik rechtsboven op  en selecteer Instellingen.
  2. Schakel onder Geluidskwaliteit Volume normaliseren in  of uit.

Je kunt ook het basisvolume aan je omgeving aanpassen. Kies naast Volume uit:

• Hard: Handig voor een lawaaierige omgeving. Je hoort minder dynamiek.
  • Normaal: De standaard instelling.
  • Stil: Handig voor een stillere omgeving. Je hoort meer dynamiek.

Voor het laatst bijgewerkt op: 26 november, 2020