Nummers herstellen die je als niet leuk hebt gemarkeerd

Opmerking: je kunt een nummer dat je in de Daily Mix als niet leuk hebt gemarkeerd niet herstellen.

Om een nummer te herstellen dat je als niet leuk hebt gemarkeerd, schakel je Niet-afspeelbare nummers weergeven in. Kies je apparaat om te zien hoe dat moet.

1. Tik op Home .
  2. Tik op Instellingen
  3. Ga naar Afspelen en schakel Niet-afspeelbare nummers verbergen uit.

Ga vervolgens terug naar de playlist en tik nogmaals op  . Het nummer is niet langer verborgen.

1. Tik op Home .
  2. Tik op Instellingen
  3. Ga naar Afspelen en schakel Niet-afspeelbare nummers weergeven in.

Ga vervolgens terug naar de playlist en tik nogmaals op  . Het nummer is niet langer verborgen.

1. Klik op  in de rechterbovenhoek en selecteer Instellingen.
  2. Schakel Niet-beschikbare nummers weergeven in playlists in onder Weergaveopties.

Ga vervolgens terug naar de playlist en tik nogmaals op  . Het nummer is niet langer verborgen.

Voor het laatst bijgewerkt op: 4 augustus, 2021