Ik kan Spotify niet afspelen

Hier vind je enkele veelvoorkomende oplossingen voor problemen met de app:

• Start de Spotify-app opnieuw op
  • Log uit en log daarna weer in
  • Zorg ervoor dat de app up-to-date is
  • Sluit apps die je niet gebruikt af
  • Installeer de app opnieuw
  • Controleer @SpotifyStatus voor eventuele problemen die zich voordoen

Tip: Bekijk Kan Spotify niet horen voor problemen met het geluid of het volume.

Ligt het aan jouw apparaat?

Kijk of het probleem zich voordoet op een ander apparaat of met de Web Player. Als dit niet het geval is, kan het probleem bij jouw apparaat liggen:

• Controleer of het apparaat wordt ondersteund en up-to-date is
  • Je hebt minimaal 250 MB vrij geheugen nodig op het apparaat
  • Als je via de desktop luistert, controleer dan of je firewall Spotify niet blokkeert

Mogelijk moet je contact opnemen met de fabrikant van je apparaat om het probleem op te lossen.

Voor het laatst bijgewerkt op: 12 augustus, 2021