Hulp bij inloggen met Apple

Als je je aanmeldt of verbinding maakt met Apple, kun je Face ID, Touch ID of de toegangscode van je Apple-apparaat gebruiken om in te loggen.

Als je wilt inloggen met je Apple-account, heb je het volgende nodig:

Aanmelden met Apple

Opmerking: als je het e-mailadres van je Apple ID verbergt tijdens het aanmelden, gebruikt Apple een uniek, willekeurig adres en worden e-mails van ons doorgestuurd naar je echte e-mailadres.

Kun je niet inloggen met Apple?

Creëer een wachtwoord voor Spotify zodat je in plaats daarvan kunt inloggen met je e-mailadres.

1. Ga naar het formulier voor het opnieuw instellen van je wachtwoord.
  2. Voer je e-mailadres in.
    Opmerking: als je je e-mailadres hebt verborgen, gebruik je het e-mailadres dat Apple voor je heeft gegenereerd.
  3. Kijk in je inbox of je een e-mail van ons hebt ontvangen waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Een wachtwoord voor Spotify creëren

Weet je je e-mailadres voor Spotify of Apple niet meer?

Het e-mailadres dat je voor Spotify hebt gebruikt, staat op je accountpagina.

Doe het volgende om je e-mailadres van Apple voor Spotify op je apparaat te bekijken:

1. Ga naar de instellingen van je telefoon en tik op je naam.
  2. Selecteer Wachtwoord en beveiliging.
  3. Tik op Apps die je Apple ID gebruiken.
  4. Bekijk welk e-mailadres is gedeeld met Spotify.