Spotify op Samsung Tizen-smartwatches

Bedien de muziek vanaf je pols met een Samsung Tizen-smartwatch.

• Muziek en podcasts afspelen, pauzeren en overslaan

Als je Premium hebt, kun je ook:

• Playlists en albums downloaden om offline te beluisteren
  • Zoeken met bediening via tekst

Opmerking: functies kunnen verschillen afhankelijk van het model van het apparaat.

Ondersteunde apparaten

• Gear S3, Gear Sport, Gear Fit 2 en Fit 2 Pro
  • Galaxy Watch tot de Galaxy Watch3 en Watch Active2

Opmerking: Gekoppelde mobiele apparaten moeten Spotify ondersteunen. Meer informatie vind je via Ondersteunde apparaten voor Spotify.

Als je een Galaxy Watch4 of een nieuwer apparaat hebt met het besturingssysteem Wear OS, ga dan naar Spotify op Wear OS.

Spotify op Samsung-wearables downloaden

Download Spotify op Samsung-wearables met deze stappen.

Zodra de app is geïnstalleerd, kun je de muziek rechtstreeks vanaf je pols afspelen of op een ander apparaat via bluetooth of Spotify Connect.
Opmerking: De Spotify Connect-site is alleen beschikbaar in het Engels.

Als je meestal inlogt met Facebook, maak je een Spotify-wachtwoord met het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld.

Playlists downloaden

Voor: Premium

Download playlists op Samsung-wearables met deze stappen.