Jam

Vrienden die meedoen aan een Jam kunnen samen luisteren en nummers toevoegen aan de wachtrij, zowel persoonlijk als virtueel.

Voor: Je hebt Premium nodig om te beginnen en een Jam te hosten. Gebruikers met een gratis account kunnen meedoen en nummers toevoegen aan de Jam. Deze functie werkt ook met smartspeakers en de meeste bluetooth-speakers.

Begin en deel een Jam

Meedoen en nummers toevoegen aan de Jam

Iedereen in een Jam kan bepalen wat er op deze speaker wordt afgespeeld.

1. Tik op de uitnodigingslink die je van je vriend(in) hebt ontvangen
    of scan de QR-code.
    Je kunt ook jullie telefoons tegen elkaar houden. Hiervoor moeten jullie zijn ingelogd op Spotify en moet bluetooth aan staan.
  2. Beluister nummers op afstand of op locatie.
    Opmerking: Je hebt Premium nodig om op afstand deel te nemen via je desktop.
  3. Tik op Meedoen.
  4. Voeg nummers toe of ga aan de slag met Spotify-aanbevelingen, waaraan je kunt zien of anderen in de Jam die nummers leuk vinden.

Vrienden toevoegen aan of verwijderen uit een Jam

Iemand toevoegen aan een Jam:

Iemand verwijderen uit een Jam:

Een Jam verlaten

1. Tik op het apparaat waarmee je luistert.
  2. Selecteer een ander apparaat om op af te spelen in de lijst met beschikbare apparaten.
    Of tik op Verlaten.
    Opmerking: Als een host de Jam verlaat, eindigt de Jam voor iedereen.

Het volume regelen in een Jam

De host van een Jam kan zelf bepalen of gasten het volume kunnen regelen.

De host kan:

• Het volume van de sessie zelf regelen, of
  • De volumeregeling delen met alle deelnemer door deze handmatig aan te zetten:
    1. Tik in de app op het apparaat waarmee je luistert.
    2. Zet Laat gasten ook het volume regelen aan.

Gedeelde volumeregeling wordt ondersteund op:

• Chromecast
  • Amazon Cast

Je kunt het volume niet samen regelen met:

• Bluetooth-apparaten
  • Apple AirPlay

Bepaal wat er wordt afgespeeld in een Jam.

De host van een Jam kan zelf bepalen of gasten kunnen beheren wat er wordt afgespeeld.

Wanneer je Anderen mogen ook veranderen wat er wordt afgespeeld uitzet , kunnen gasten alleen nummers aan de Jam toevoegen.

Werkt het niet?

Kun ​​je geen Jam hosten? Zorg dan dat:

• Je een actief Premium-abonnement hebt
  • Je de juiste speaker kiest uit de lijst van beschikbare apparaten

Kun je niet meedoen aan een Jam? Controleer of:

• Je de uitnodiging van de host van de Jam hebt geaccepteerd
  • Je de juiste speaker kiest uit de lijst van beschikbare apparaten

Als je het volume van de speaker niet kunt regelen tijdens een Jam, controleer je of:

• Je speaker gedeelde volumeregeling ondersteunt
  • De host gedeelde volumeregeling in de Jam heeft aangezet