Podcasts en shows

Luister naar je favoriete podcasts en ontdek nog veel meer, waaronder shows met muziek.

• Ontvang aanbevolen en uitgelichte podcasts en shows.
  • Sla de podcasts en shows die je leuk vindt op. Nieuwe afleveringen worden dan automatisch opgeslagen.
  • Download en luister offline.
  • Sommige afleveringen bevatten ook video's.

Opmerking: Spotify speelt geen advertenties af die de luisterervaring van Premium-abonnees onderbreken, maar sommige podcasts bevatten mogelijk wel advertenties, aanbevelingen van producten door de host of berichten van sponsors.

Podcasts en shows vinden en afspelen

1. Tik op Zoeken .
  2. Tik onder Alles doorzoeken op Podcasts en shows.
  3. Blader door uitgelichte afleveringen of scrol omlaag om per categorie te bladeren.
  4. Selecteer een podcast of show om de pagina en alle beschikbare afleveringen te bekijken.

Tik op  om te beginnen met luisteren.

Tik op  om de afspeelsnelheid te bepalen.

Tik op  om 15 seconden vooruit te gaan of op  om 15 seconden terug te gaan.

Tik in Wordt nu afgespeeld  (iOS)  (Android) op een podcast of show om:

• Meer informatie te krijgen.
  • Afleveringen te downloaden om offline te beluisteren.
  • Te delen met je vrienden en op je sociale kanalen.
  • Hem in je Wachtrij te plaatsen.
  1. Klik op Bladeren  in het menu aan de linkerkant.
  2. Klik op Podcasts en shows.
  3. Blader door uitgelichte afleveringen of scrol omlaag om per categorie te bladeren.

Plaats je muisaanwijzer op de omslag en klik op de afspeelknop  om te beginnen met luisteren of klik op de titel om meer afleveringen te bekijken.

Klik op  om de afspeelsnelheid te bepalen.

Klik op  om 15 seconden vooruit te gaan of op  om 15 seconden terug te gaan.

Voor: alleen podcasts

1. Klik op Zoeken .
  2. Tik op Podcastsonder Alles doorzoeken.
  3. Blader door uitgelichte afleveringen of scrol omlaag om per categorie te bladeren.

Plaats je muisaanwijzer op de omslag en klik op de afspeelknop  om te beginnen met luisteren of klik op de titel om meer afleveringen te bekijken.

Klik op  om 15 seconden vooruit te gaan of op  om 15 seconden terug te gaan.

Podcasts en shows opslaan

Podcast of shows

• Selecteer VOLGEN op een pagina om deze op te slaan in je Bibliotheek op het tabblad Podcasts.
  • Tik op VOLGEND op de pagina om hem te ontvolgen.

Afleveringen

• Tik op  een aflevering om hem op te slaan in de playlist Jouw afleveringen in je Bibliotheek.
  • Tik op  (iOS)  (Android) rechts naast een titel van een aflevering om de aflevering te verwijderen. Tik vervolgens op .
  • Om een aflevering in een andere playlist op te slaan, tik op . Selecteer vervolgens een playlist of creëer een nieuwe.
  • Klik op VOLGEN op de pagina om hem op te slaan in Podcasts in je Bibliotheek
  • Klik op VOLGEND op de pagina om hem te ontvolgen.

Voor: alleen podcasts

• Klik op OPSLAAN IN BIBLIOTHEEK op de podcastpagina om deze op te slaan.
  • Je kunt podcasts die je opslaat, vinden in je Bibliotheek op het tabblad PODCASTS
  • Als je een podcast wilt verwijderen, klik je op VERWIJDEREN UIT BIBLIOTHEEK.

Podcasts en shows downloaden

Tik op  een podcast of show om deze te downloaden.

Opmerking: Je hebt Premium nodig om shows te downloaden.

Meer informatie over downloads

Krijg een podcast op Spotify

Bekijk Spotify for Podcasters.

Voor het laatst bijgewerkt op: 18 december, 2020