Privacy en playlists

Je kunt kiezen welke playlists op je profiel worden getoond.

Voor playlists die niet op je profiel worden getoond, moet je rekening houden met het volgende:

  • Als je deze deelt, kunnen ontvangers ze afspelen, volgen en delen met anderen.
  • Volgers van playlists kunnen deze op hun profielen weergeven.
  • Als het een gezamenlijke playlist is, kan elke ontvanger de playlist bewerken.

Kies je apparaat om te zien hoe je playlists aan je profiel kunt toevoegen of kunt verwijderen.

  1. Tik op  (iOS) of  (Android) bovenaan de playlist.
  2. Selecteer Toevoegen aan profiel of Verwijderen uit profiel.
  1. Klik met de rechtermuisknop op de playlist.
  2. Selecteer Toevoegen aan profiel of Verwijderen uit profiel.

Nieuwe playlists standaard toevoegen aan je profiel

Playlists die je maakt worden standaard niet getoond in je profiel, maar dit kun je op elk moment wijzigen. 

Opmerking: Je hebt de desktop-app nodig om een standaardinstelling in te stellen, maar deze wordt dan wel op alle apparaten toegepast.

  1. Klik in de desktop-app bovenaan op  en selecteer Instellingen.
  2. Schakel Mijn nieuwe playlists openbaar maken in of uit onder Sociaal.

Download de desktop-app

Voor het laatst bijgewerkt op: 12 augustus, 2021

Was dit artikel nuttig?