MINI-integratie

MINI-rijders kunnen nu de perfecte muziek onderweg luisteren met Spotify!

Hoe werkt het?

1. Log in op de Spotify-app op je iPhone.
  2. Sluit je telefoon aan op de USB-poort van je auto met een lightningkabel (zoals degene die bij je telefoon is meegeleverd) of met een aangepaste snap-inadapter, die beschikbaar is als accessoire voor de iPhone 4/4s  en de iPhone 5/5s.
  3. Op het menu Multimedia van je MINI Connected-navigatiesysteem selecteer je Spotify.
  4. Nu kun je je Spotify-muziek volledig beheren via MINI Connected en de afleiding van je telefoon vermijden.

Opmerking: als veiligheidsmaatregel (ook bij andere geïntegreerde apps) vergendelt MINI het scherm van de Spotify-app op je telefoon als deze is aangesloten. Je kunt nog steeds gesprekken ontvangen en de muziek wordt gepauzeerd als je een andere app opent.

Welke automodellen worden ondersteund?

Alle MINI's, van elk model en uit elk jaar, die voorzien zijn van de functie MINI Connected Apps als onderdeel van MINI Connected.

Moet je een abonnement hebben op Spotify Premium?
De integratie werkt zowel voor Free- als Premium-abonnees. Premium-abonnees profiteren echter wel van advertentievrije muziek in hogere kwaliteit en de mogelijkheid om hun muziek te synchroniseren voor offline afspelen.