Mijn betalingsgegevens beheren

Je kunt je Spotify-betalingen op elk gewenst moment beheren.

Opmerking: Als je via een van onze partners een abonnement op Premium hebt genomen (bijv. iTunes of je mobiele provider), kun je contact opnemen met dat bedrijf voor informatie over je betalingen.

Om de betalingsgegevens bij te werken of de betalingsmethode te wijzigen, neem je de volgende stappen:

1. Log in op je accountpagina.
  2. Selecteer Abonnement in het menu aan de linkerkant.
  3. Klik onder Betalingsmethode op UPDATEN.
  4. Kies bovenaan je betalingsmethode en vul de gegevens in.
  5. Klik op BETALINGSGEGEVENS WIJZIGEN om te bevestigen.

Klaar! Alle wijzigingen gaan in op je volgende betaaldatum.

Opmerking: Sommige betalingsproviders kunnen autorisatiekosten in rekening brengen als je je betalingsgegevens bijwerkt. Lees meer over autorisatiekosten.

Om de datum van je Spotify-betaling te wijzigen, neem je de volgende stappen:

1. Annuleer je huidige abonnement.
  2. Wacht tot je account weer is omgezet naar een Free-abonnement.
  3. Abonneer je opnieuw op Premium op de dag waarop je de betaaldatum wilt hebben.

De betaaldatum valt nu elke maand op of rond deze dag.

Opmerking: Je kunt je betaaldatum bekijken en je abonnement beheren op je accountpagina.