Spotify-livestreamshows

Spotify organiseert 5 virtuele concerten met een aantal van de beste artiesten die tegenwoordig optreden.

Koop kaarten voor toegang tot deze exclusieve shows en kijk ernaar vanuit het comfort van je eigen huis.

• Krijg links die toegang geven tot de show vanuit de Spotify-app.
  • Kijk op je desktop, mobiel, tablet, smart-tv of gameconsole.
  • Krijg vaste playlist en exclusieve audio-inhoud over wat er na de show gebeurt.

Opmerking: de shows zijn vooraf opgenomen en zijn live gestreamd.

Ga naar de Spotify-livestreamwebsite voor meer informatie, waaronder een lijst met wie er optreedt, de tijden en hoe je kaartjes kunt kopen.

Ga naar de Spotify-livestreamwebsite

Voor het laatst bijgewerkt op: 19 mei, 2021