Spotify op luidsprekers en geluidssystemen

Afspelen op vol volume: Spotify klinkt geweldig als je het afspeelt op stereo's, geluidssystemen en luidsprekers.

Bezoek Spotify Everywhere voor ondersteunde apparaten en om erachter te komen wat voor jou beschikbaar is. Als je apparaat er niet tussen staat, kun je het ook aan de fabrikant vragen.

Lees hieronder hoe je Spotify op je apparaat kunt afspelen.

Opmerking: voor sommige soorten verbindingen is Spotify Premium vereist.

Je kunt op je luidspreker en geluidssysteem naar Spotify luisteren door de Spotify-app op de telefoon en tablet als afstandsbediening te gebruiken. Ook compatibel met Chromecast Audio en Apple AirPlay!

Ga naar Spotify Connect voor meer informatie.

Bekijk de spraakassistenten die je kunt gebruiken om Spotify op ondersteunde luidsprekers en geluidssystemen af te spelen.

Kies voor draadloos en speel Spotify af via luidsprekers en geluidssystemen met Bluetooth-ondersteuning.

Meer informatie over de installatie: Bluetooth.

Met Google Chromecast Audio kun je Spotify afspelen van je telefoon, tablet of Chrome-browser naar een luidspreker of geluidssysteem.

Ga naar de ondersteuningssite van Google Chromecast Audio voor hulp bij het installeren.

Bekijk Spotify Connect om je telefoon of tablet als afstandsbediening te gebruiken op je Chromecast-apparaat.

Met AirPlay kun je je iPhone, iPod touch, iPad of Mac gebruiken om Spotify af te spelen op Apple TV, luidsprekers compatibel met AirPlay of andere Macs.

Ga naar de audio-ondersteuningssite van Apple AirPlay voor hulp bij het installeren.

Bekijk Spotify Connect om je telefoon of tablet als afstandsbediening te gebruiken op je Chromecast-apparaat.

Met een AUX- of USB-kabel kun je je telefoon, tablet of computer rechtstreeks verbinden met luidsprekers en geluidssystemen.

Raadpleeg de handleiding van de fabrikant om er zeker van te zijn dat je de juiste kabel gebruikt voor jouw apparaat.

Hulp nodig?

Als je problemen ondervindt met het afspelen van Spotify, bekijk dan Ik kan Spotify niet op mijn luidspreker of geluidssysteem afspelen.