Lokale bestanden

Gebruik de app om muziekbestanden af te spelen die op je apparaat staan opgeslagen. Dit noemen we lokale bestanden.

Opmerking: bestanden of downloads van illegale bronnen zijn niet toegestaan.

Voor: Premium

1. Op de pc importeer je je lokale bestanden (met de stappen voor 'desktop').
  2. Voeg de bestanden aan een nieuwe playlist toe.
  3. Log in op je mobiel of tablet en gebruik hetzelfde wifinetwerk als op je pc.
  4. Ga naar Instellingen  > Lokale bestanden en schakel Lokale audiobestanden in.
    Opmerking: je moet Spotify toestaan om apparaten te vinden in het venster dat wordt weergegeven.
  5. Download de playlist met je lokale bestanden.

Werkte het niet?

Zorg ervoor dat:

• Je op hetzelfde account bent ingelogd op zowel je pc als je mobiel
  • Je apparaten verbonden zijn met hetzelfde wifinetwerk
  • De app up-to-date is op beide apparaten
  • Je apparaat up-to-date is
  • De Spotify-app heeft toegang tot je lokale netwerk. Bekijk de instellingen van je iPhone/iPad onder Spotify

Voor: Premium

1. Op de pc importeer je je lokale bestanden (met de stappen voor 'desktop').
  2. Voeg de bestanden aan een nieuwe playlist toe.
  3. Log in op je mobiel of tablet en gebruik hetzelfde wifinetwerk als op je pc.
  4. Download de playlist met je lokale bestanden.

Werkte het niet?

Zorg ervoor dat:

• Je op hetzelfde account bent ingelogd op zowel je pc als je mobiel
  • Je apparaten verbonden zijn met hetzelfde wifinetwerk
  • De app up-to-date is op beide apparaten
  • Je apparaat up-to-date is

1. Klik op en vervolgens op Instellingen
  2. Scrol omlaag naar Lokale bestanden en schakel Lokale bestanden weergeven in.
  3. Schakel eventuele bronnen uit die je niet wilt.
  4. Klik op EEN BRON TOEVOEGEN om een andere map te selecteren.

Muziek uit die map staat nu in Lokale bestanden in het menu links.

Ondersteunde bestandstypes:

Opmerking: sommige bestanden hebben mogelijk een beschermende beperkte indeling. Installeer QuickTime op je computer om ervoor te zorgen dat de meeste van deze nummers op Spotify kunnen worden afgespeeld.

• .mp3
  • .m4p (tenzij deze video bevat)
  • .mp4 (als QuickTime op je computer is geïnstalleerd)

De iTunes-indeling zonder verlies (M4A) wordt niet ondersteund.

Als je bestand niet wordt ondersteund, doen we ons best om het te matchen met nummers uit de Spotify-catalogus. De versie waar we het mee matchen kan mogelijk afwijken van het origineel.

Voor het laatst bijgewerkt op: 07 oktober, 2020