Familieleden uitnodigen voor of verwijderen uit een Family-abonnement

De beheerder van het abonnement kan op de Family-pagina familieleden uitnodigen of verwijderen.

1. Ga naar je accountpagina.
  2. Scrol omlaag om je Family-accounts te beheren.
  3. Selecteer de optie om familieleden toe te voegen of te verwijderen.

Log in om familieleden uit te nodigen of te verwijderen

Uitgenodigde familieleden ontvangen een link om lid te worden. Via deze link moeten ze het volgende doen:

• Inloggen op (of zich aanmelden voor) een eigen account
  • Hun volledige adres bevestigen

Opmerking: je mag Family-abonnementen maar één keer per jaar wijzigen.

Wordt de uitnodiging met het verkeerde account geopend?

Als jullie hetzelfde apparaat gebruiken, moet de beheerder van het abonnement uitloggen voordat iemand anders een uitnodigingslink opent.

Uitgenodigde familieleden moeten inloggen op (of zich aanmelden voor) een eigen account om lid te worden.

Link verlopen?

Probeer de link te openen in een incognito-/privévenster van je webbrowser.

Als dat niet werkt, kun je de beheerder van het abonnement vragen je een nieuwe uitnodiging te sturen.

Voor het laatst bijgewerkt op: 23 oktober, 2020