Land- of regio-instellingen

Je kunt Spotify met je meenemen als je naar een ander land of andere regio reist!

Premium

Als je Premium hebt, kun je overal naartoe reizen zonder je instellingen te veranderen.

Als je permanent naar een ander land of andere regio verhuist, dan moet je je betalingsmethode updaten naar een methode die daar is toegekend:

1. Log in op je accountpagina
  2. Klik onder Je abonnement naast je betalingsmethode op UPDATEN
  3. Voer een nieuwe betalingsmethode in die in jouw nieuwe land of regio is toegekend.

De wijzigingen gaan in vanaf je volgende betaaldatum.

Spotify Free

Als je Spotify Free hebt, dan kun je tot maximaal 14 dagen Spotify in een ander land of andere regio gebruiken.

Wil je na 14 dagen nog steeds blijven luisteren, dan kun je de instellingen veranderen:

1. Log in op je accountpagina
  2. Klik op PROFIEL BEWERKEN
  3. Scroll omlaag naar Land of regio en selecteer je nieuwe locatie in het vervolgkeuzemenu.
    Opmerking: het nieuwe land of de nieuwe regio wordt alleen weergegeven als je daar ook daadwerkelijk bent.
  4. Klik op PROFIEL OPSLAAN.

Je kunt ook upgraden naar Premium om naar muziek te luisteren, zolang je maar wilt en waar je maar wilt, zonder je instellingen te hoeven wijzigen.

Voor het laatst bijgewerkt op: 02 oktober, 2020