Groepssessie op speaker

Voor: Premium op mobiel en tablet. Deze functie werkt met smart-speakers en de meeste bluetooth-speakers.

Vrienden die deelnemen aan een sessie, kunnen bepalen wat er op een speaker wordt afgespeeld.

Start een groepssessie op een speaker

Let op: zorg ervoor dat je apparaat en je speaker zijn verbonden met hetzelfde wifinetwerk.

1. Open Spotify en speel een nummer af.
  2. Tik op Pictogram Verbinden met apparaat en kies het apparaat waarop je wilt afspelen.

Nu kunnen meerdere mensen deelnemen en deze speaker bedienen.

Neem deel aan een groepssessie op een speaker

Deelnemers kunnen bepalen wat er op de speaker wordt afgespeeld. Ze kunnen ook vrienden uitnodigen en verwijderen.

Als je je op hetzelfde wifi-netwerk bevindt, kun je zonder uitnodiging deelnemen aan de sessie.

1. Tik op Pictogram Verbinden met apparaat en selecteer de speaker waarop je vriend audio afspeelt.
  2. Tik op Aan sessie deelnemen.
    Opmerking: als je Speaker overnemen kiest, worden alle andere deelnemers en hun wachtrij verwijderd.

Als je je niet op hetzelfde wifi-netwerk bevindt, kan de host of een andere deelnemer je een QR-code of een link met een uitnodiging sturen. Scan de QR-code of gebruik de link om aan de sessie deel te nemen.

Vrienden toevoegen aan of verwijderen uit een groepssessie op een speaker

Iemand aan de sessie toevoegen:

1. Tik op het apparaat waarmee je luistert.
  2. Tik op de pijl/avatar ernaast.
    Opmerking: zorg ervoor dat de groepssessie op de speaker aanstaat Pictogram Inschakelen.
  3. Tik op Uitnodigen.
    Je kunt dan een QR-code delen die anderen kunnen scannen om deel te nemen. Je kunt ook tikken op Delen als link om de uitnodiging op je eigen manier te verzenden.

Tip: vrienden op hetzelfde wifi-netwerk kunnen zonder uitnodiging deelnemen aan de sessie.

Zo verwijder je iemand uit de sessie:

1. Tik op het apparaat waarmee je luistert.
  2. Tik op de pijl/avatar ernaast.
  3. Tik op Alle deelnemers verwijderen. Of tik op Pictogram met 3 stippen naast elkaar naast de deelnemer en tik op Uit sessie verwijderen.

Een groepssessie verlaten op een speaker

1. Tik op het apparaat waarmee je luistert.
  2. Selecteer een ander apparaat om op af te spelen in de lijst met beschikbare apparaten.
    Opmerking: als een host vertrekt, eindigt de sessie voor iedereen.